Gündem Yeter dizisinin yeni sezonu ne zaman?

Yeter dizisinin yeni sezonu ne zaman?

01.07.2016 - 15:05 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Yeter, 26. bölümüyle sezona ara verdi. Sezon finaliyle geçtiğimiz Perşembe ekranlara gelen Yeter dizisinde olaylar karıştı. İzleyici şimdi yeni sezon tarihini merak ediyor. Sezon finalinde Yekta, Aylin'i büyük bir çaresizliğe sürükler.. İşte Yeter 26. sezon finali detayları..

Yeter dizisinin yeni sezonu ne zaman

ATV ekranlarının vazgeçilmezi Yeter, 26. bölümüyle sezona ara verdi. Başrollerinde Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Yeter'in sezon finalinde olaylar karıştı. Peki Yeter dizisinin yeni sezonu ne zaman? İşte detaylar..

Haberin Devamı

YETER 26. SON SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YETER 26. SON SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ ÖZETİ

Kaçma planından haberdar olan Yekta, Duru’yu kendi tarafına çekerek Aylin’i bir kere daha çaresiz bırakırken, diğerleriyle başlattığı hesaplaşmayı tek tek tamamlar..

Yeter dizisinin yeni sezonu ne zaman


Kahramanlarımız, Yekta'nın onlara hazırladığı oyunlarla içinden çıkılmaz belalara sürüklenirken, Aylin cephesinden bir kişi daha Yekta'ya doğru adım atar. Sevdiğini kurtarmak için, hayatta en çok nefret ettiği adama yardım teklif eder. Yekta'ya göre; O, karısı ve çocuklarıyla bir daha dönmemek üzere giderken; geride sadece kaybedenler kalacaktır. Gerçekten de Aylin ve sevenleri bu kadar çaresiz midir?

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tarkan Karlıdağ'ın yönettiği dizinin yeni sezon hazırlıkları da başlamış oldu. Yeni sezonun başlama tarihi ise 15 Eylül veya 22 Eylül tarihlerinde başlayabileceği düşünülüyor.

Haberin Devamı

YETER DİZİSİ KONUSU

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

OYUNCULAR

Pelin Karahan - Aylin
Yurdaer Okur - Yekta
Wilma Elles - İdil
Korel Cezayirli - Uras
Tolga Evren - Yılmaz
Selen Domaç - Filiz
Ayşin Yeşim Çapanoğlu - Handan
Fatih Koyunoğlu - Zafer
Tuğçe Kurşunoğlu - Ebru
Cansu Kurgun - Ada
Mustafa Mert Koç - Mert
Doğan Can Sarıkaya - Kaan
Eliz Neşe Çağın - Duru