Cadde Yetimhaneleri ziyaret etti

Yetimhaneleri ziyaret etti

12.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Gamze Özçelik, Suriye sınırını geçerek savaşta mağdur olan çocuklarla sohbet edip, hediye dağıttı. Oyuncu, “Buralara gelmekten korkmayın” dedi

Yetimhaneleri  ziyaret etti

Afrika’ya giderek yardıma muhtaç çocuklara destek olan ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Gamze Özçelik, Suriye’ye giderek yetimhaneleri ziyaret etti. Oyuncu, kurucu genel başkanı olduğu Umuda Koşanlar Derneği ve İyilik Delileri Grubu ekibiyle, Suriye topraklarına geçerek yetimhanelerdeki çocuklara kitap, defter ve kalem gibi hediyeler dağıttı.

Haberin Devamı

‘Sevgiye muhtaçlar’

Kendi adına, çocukların, dini, dili ve ırkının olmadığını söyleyen Özçelik, “Savaş görmüş yetim, mağdur ve mazlum hiçbir çocuğu unutmamamız gerekiyor. Buradaki bütün minikler savaşın en acı yüzünü görmüşler.
Annelerini, babalarını ve akrabalarını kaybetmişler. Ne kadar sıcakkanlı olduklarını, sevgiye, ilgiye muhtaç olduklarını görmeniz lazım. Onlara, yalnız olmadıklarını hissettirmek gerekiyor. Çocukların iyi eğitime ihtiyacı var. Eğitim verebilirsek çok iyi ebeveynler olacaklar. Elimizden geleni yapacağız. Buralara gelmekten korkmayın” açıklamasını yaptı.

Yazarlar