Elazığ Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası

Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası

20.06.2018 - 16:46 | Son Güncellenme:

.

Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası

ELAZIĞ (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanlığı himayesinde huzur evlerinde kalan yaşlılara yönelik Bocce turnuvası düzenlendi.

Haberin Devamı

51 ilden 103 huzurevinin katıldığı Yetişkin Gençler Bocce Turnuvasında Elazığ Gazi Huzurevi Bocce Salonu'nda yapılan maçta Elazığ Gazi Huzurevi ile Gaziantep Şahinbey Huzurevi sporcuları yarıştı.

Müsabaka Elazığ Gazi Huzurevinin 12-1 galibiyeti ile sona erdi. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, programın ağustos ayına kadar devam edeceği turnuvada şampiyon olan takımın Türkiye'yi temsilen Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanacağını söyledi.

Bu kapsamda Gaziantep Şahinbey Huzurevi Bocce Takımını ağırladıklarını aktaran Kenç, "Sporcularımızın üstün gayretleri sonucu Gazi Huzurevi Bocce Takımı olarak misafir takım Gaziantep Şahinbey Huzurevi Bocce Takımını 12-1 mağlup ettik. Bu sayede Gazi Huzurevi 3. galibiyetini alarak ligde iyi bir yere tırmandı." diye konuştu.

Haberin Devamı

"Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak huzurevi modelimiz ile yaşlılarımızın kapsamında kaliteli bir yaşam sürmeleri noktasında çalışıyoruz." diyen Kenç, şunları kaydetti:

"Hayattan ellerini çekmemelerini ve pasif bir hayat sürmemeleri için çabalıyoruz. Kaliteli bir yaşamla hayatlarını devam ettirmeleri noktasında gayret devam edecektir. Yaşlılarımızın güzel zaman geçirmesi adına gayretlerimiz devam edecek. Ayrıca haftaya Osmaniye'de deplasmana gidecek olan Gazi Huzurevi sakinlerimize başarılar diler inşallah 4. galibiyetlerini de alırlar."