Gündem Yılanların Öcü 32. bölümde Bayram evlendi-izle

Yılanların Öcü 32. bölümde Bayram evlendi-izle

21.04.2015 - 10:35 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yılanların Öcü dün akşam 32. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Çarşamba akşamının vazgeçilmezi haline gelen Yılanların Öcü son bölümde neler oldu merak konusu. İşte Yılanların Öcü son bölüm ve sürpriz gelişmeler..

Yılanların Öcü 32. bölümde Bayram evlendi-izle

Fatma'nın Haceli ile evlenmesi ile kendisinden vazgeçtiğiniz düşünen Bayram köye yeni gelen Hatçe ile evlenmeye karar verir. Fatma haberi alınca dünyası başına yıkılır. Peki Fatma Bayram'a onun bebeğini taşıdığını söyleyecek mi? İşte Yılanların Öcü 32. yeni bölüm..

Haberin Devamı

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu / Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.

Yılanların Öcü’nde deneyimli ve usta oyuncuların yanı sıra genç ve yetenekli yıldızlar da rol alıyor.

Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olan dizide, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynuyor.