Gündem Yılanların Öcü 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yılanların Öcü 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

02.05.2015 - 10:11 | Son Güncellenme:

Yılanların Öcü 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen dizi Yılanların Öcü her hafta olduğu gibi bu hafta da yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de kaldığı yerden devam edecek. Yılanların Öcü nefes kesen yeni bölüm hakkında tüm detaylar haberimizde...

Yılanların Öcü 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Show TV’nin beğenilerek izlenen dizisi Yılanların Öcü 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicinin merakla beklediği dizi Yılanların Öcü, heyecan yüklü yeni bölümü ile 6 Mayıs Çarşamba akşamı Show TV erkanlarında olmaya devam ediyor.

YILANLARIN ÖCÜ 34. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Dizinin son bölümünde tüm sırlar ortaya çıkacakken, Mahmure, Haceli’nin kaza yaptığı haberini alınca apar topar hastaneye koşar. Bayram iyice şüphelenmiştir, Mahmure’nin neden Fatma’yı evlerine getirdiğini sorgulamaya devam eder. Remziye ve Şerife, bebeği kendilerininmiş gibi göstermeyi başarmışlardır. Ancak önlerinde yeni bir engel vardır. Kamuran, bebeğin kendisinden olduğunu ispatlamaları için babalık testi yapılmasını istemiştir. Fatma, Bayram ve Hatçe’nin evleneceğini duyduğunda yıkılır. Bu imkânsız aşk için bir umut daha var mıdır?

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu / Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.

Yılanların Öcü’nde deneyimli ve usta oyuncuların yanı sıra genç ve yetenekli yıldızlar da rol alıyor.

Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olan dizide, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynuyor.