Gündem Yılanların Öcü dizisine yeni oyuncu dahil oldu!

Yılanların Öcü dizisine yeni oyuncu dahil oldu!

06.04.2015 - 12:46 | Son Güncellenme:

Yılanların Öcü bu akşam 30. bölümü ile ekrana gelecek. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yılanların Öcü kadrosuna yeni katılan isim herkesi şaşırttı. İşte Yılanların Öcü ile ilgili son gelişmeler..

Yılanların Öcü dizisine yeni oyuncu dahil oldu

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor.
Yapımcılığını Ata Türkoğlu / Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.
Yılanların Öcü’nde deneyimli ve usta oyuncuların yanı sıra genç ve yetenekli yıldızlar da rol alıyor.
Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olan dizide, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynuyor.
Yılanların Öcü Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV ekranlarında..!
KADROYA YENİ İSİM!

Haberin Devamı

Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Cemal Toktaş, Hande Soral ve Rüçhan Çalışkur’un paylaştığı sevilen dizi Yılanların Öcü’ne yeni bir oyuncu dahil oldu.

Buna göre geçtiğimiz sezon Bugünün Saraylısı dizisiyle ve son olarak Unutursam Fısılda isimli filmde karşımıza çıkan Gözde Cığacı dizinin kadrosuna dahil oldu.

8 Nisan Çarşamba akşamı Show TV’de yayınlanacak 30. bölümde izleyeceğimiz Çığacı, ‘Hatçe’ karakteriyle sevenleriyle buluşacak.

Daha önce rating rekoru kıran birçok televizyon dizisinde ve tiyatro oyununda rol alan, aynı zamanda yönetmenlik de yapan Gözde Çığacı, dizide, Kara Bayram’a aşık Hatçe karakterini canlandıracak.

Yılanların Öcü’nde, Kara Bayram aşkı uğruna amansız bir mücadele sergileyen ancak hayal kırıklığına uğrayan Fatma, bu kez güzeller güzeli Hatçe’yi onun yanında görünce yıkılacak.

Haberin Devamı

Güzel, masum, duygusal ve hayat dolu bir genç kız olan Hatçe, yumuşak başlılığının yanında tuttuğunu koparan yanıyla da dizide ilgi toplayacak. Bu özellikleriyle Irazca’yı andıran, daha görür görmez Bayram’a aşık olan Hatçe, onun yüreğindeki Fatma yarasını tedavi edebilecek mi, yeni bölümlerde izleyeceğiz.

Fakir Baykurt’un ünlü eserinden televizyona aktarılan Koliba Film/Ata Türkoğlu imzalı Yılanların Öcü’nün yönetmenliğini Cemal Şan üstleniyor, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Ceyda Kasabalı, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet, Sibel Şişman, Aycan Koptur, Gözde Çığacı rol alıyor.

Yılanların Öcü yeni bölümüyle, 8 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!