Cadde Yılanların Öcü Fatma'yı bekleyen kötü son ne oldu?

Yılanların Öcü Fatma'yı bekleyen kötü son ne oldu?

29.09.2014 - 14:24 | Son Güncellenme:

Fakir Bayburt'un ünlü romanından uyarlanan Yılanların Öcü, Show Tv ekranlarında izlenme rekorları kırdı. Müthiş oyuncu kadrosu ve etkileyici sahneleri ile Yılanların Öcü dün akşam ekrana geldi. Fatma'nın başına gelenler seyirciyi şok etti.

Yılanların Öcü Fatmayı bekleyen kötü son ne oldu

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan Koliba Film imzalı dizi, Çarşamba akşamları heyecan dolu bölümleriyle izleyiciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Çarşamba akşamlarının fenomeni olan dizinin Show TV’de yayınlanacak beşinci bölümünde yaşanacak gelişmeleri, izleyiciler nefeslerini tutarak izleyecekler. Şerife, Kamuran’ın Fatma’ya olan yakınlığı yüzünden deliye dönmüştür. Fatma onun için artık sadece evde istenmeyen bir misafir değil bir rakiptir. Zahide ise olanlara kendisinin sebep olduğunu düşünmektedir ama yine de Kara Bayram’dan vazgeçmeye hazır değildir. Tüm bu karmaşanın içinde Fatma ise hiç istemediği bir sona doğru sürüklenmektedir.

Senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Cemal Şan oturuyor. Müzikleri Kalan Müzik-Hasan Saltık yapıyor.

Yılanların Öcü’nde başrolleri, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı ve Rüçhan Çalışkur paylaşıyor. Cemal Şan’ın yönettiği dizide, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet, Sibel Şişman ve Erden Alkan da rol alıyor.

Haberin Devamı

‘Yılanların Öcü’, yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Hande Soral-Fatma

Fatma çok kapalı büyümüş. Çok zor şartlarda hayata tutunmaya çalışıyor. Anne ve babasını çok travmatik bir şekilde kaybediyor. Hayata karşı hiçbir becerisi yok, varsa bile farkında değil. O yüzden hayata tutunmaya çalışması onun için çok zor olacak. Pratik de değil. En zor şartlarda küçücük aklıyla çabalamaya çalışıyor.

Ceyda Ateş-Zahide

Zahide çok masum bir kız. İçine kapanık, her şeyi içinde yaşıyor. Bayram'a aşık.

Cemal Toktaş-Kara Bayram

Ahmet Varlı-Haceli

Zahide'nin abisi.

YAPIM : KOLİBA

YAPIMCI : ATA TÜRKOĞLU

YÖNETMEN : CEMAL ŞAN

SENARYO :ESEN ALİ BİLEN / BEKİR BARAN SITKI / RANA MAMATLIOĞLU