Gündem Yılanların Öcü son bölüm ile ekrana kilitledi-izle

Yılanların Öcü son bölüm ile ekrana kilitledi-izle

05.06.2015 - 11:05 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Yılanların Öcü 38. son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Yılanların Öcü son bölümde kaçırdığınız ayrıntılar haberimizde.

Yılanların Öcü son bölüm ile ekrana kilitledi-izle

Yılanların Öcü bu hafta 38. bölüm ile ekrana geldi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı Yılanların Öcü son bölüm ve detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Kamuran’ı vuranın Ömer olduğunu öğrenen Bayram, Hatçe’ye mi, yoksa Ömer’in masum olduğunu söyleyen Fatma’ya mı inanacağını şaşırıyor.
Haceli’yi hapisten kurtarmak isteyen Mahmure, var gücüyle Ömer’in peşine düşerken, Haceli’ye de Fatma’nın gerçek yüzünü gösterip, oğlunun suçsuz olduğunu itiraf etmesini sağlamaya çalışır.
Fatma ve Hüsnü, kurdukları bir planla, Ömer’i hapse düşmekten kurtarmaya çalışsa da, onları çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Şerife ve Remziye bile Kamuran’ın gerçekten öldüğüne inansalar da, peşlerindeki gölge onları da büyük bir tuzağa çekecektir.

YILANLARIN ÖCÜ 38. BÖLÜM FRAGMANI

Yapımcılığını Ata Türkoğlu / Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.

Haberin Devamı

Yılanların Öcü’nde deneyimli ve usta oyuncuların yanı sıra genç ve yetenekli yıldızlar da rol alıyor.

Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olan dizide, Cemal Toktaş, Hande Soral, Gözde Çığacı, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynuyor.