Güzellik Yılbaşı öncesi güzellik için öneriler

Yılbaşı öncesi güzellik için öneriler

27.12.2017 - 15:11 | Son Güncellenme:

Yılbaşı gecesinin heyecanı ve hazırlığı sadece sokakları ve mağazaları değil bizi de sarıyor. Peki ama yeni yılı daha güzel karşılamak için neler yapabiliriz? Plastik Rekonstrüftif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof Dr Reha Yavuzer anlattı...

Yılbaşı öncesi güzellik için öneriler

Yılbaşı Öncesi Güzellik için

Bir yılı daha bitiriyoruz. 2018 yaklaşırken planlar, umutlar, yeni beklentiler bizi geleceğe taşıyan en önemli unsurlar. Yılbaşı gecesinin heyecanı ve hazırlığı sadece sokakları ve mağazaları değil bizi de sarıyor. Peki ama yeni yılı daha güzel karşılamak için neler yapabiliriz? Plastik Rekonstrüftif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof Dr Reha Yavuzer anlattı...

İşe yüzünüzdeki yorgun görüntüyü silerek başlayabilirsiniz. Yılların etkisi ve yoğun iş temposunun getirdiği yorgunluğun işareti olan yükseklik kaybetmiş kaşlar, sizi olduğunuzdan daha kızgın gösteren iki kaş arasındaki çizgiler yeni yıla sizinle birlikte girmek durumunda değil.Doğal, sonuçları ile botoks yüzümüze daha dinç, dinlenmiş, ve genç bir ifadeyi kolayca veriyor. Yeni yıl gecesine yüzünüzü hazırlamanın etkin yöntemi olan botoks tüm dünyada da en çok tercih edilen estetik uygulama. Botoks denilince koltuk altı terlemesi için de kullanılabileceğini hatırlamakta fayda var. Yoğun geçecek bir yılbaşı gecesi planlıyorsanız terleme botoks uygulaması gecenizin çok daha hijyenik ve konforlu geçmesini sağlayacaktır.

Yeni yıl makyajına baktığınızda kırmızı dudaklar her yıl dikkati çeker. Peki ya yeterli dudak kalınlığınız yoksa? Dudak dolgusu ile daha dolgun ve diri dudaklara sahip olmak mümkün. Tercih ettiğiniz dolgunun kaliteli ve güvenilir olduğundan emin olun.

Dudak lazeri ile dudak mukozasının yenilenip çok daha pürüzsüz gözükmesini sağlamak da en az dudak dolguları kadar etkili bir yöntem. Dudaklardaki dikine çizgileri dudak kalınlaştırmadan gidermek için birebir yöntem.

Bu sene dudak dolgusu kadar dikkati çeken bir diğer dolgu uygulama alanı ise çene. Yüz hatlarının daha kemikli ve karakteristik gözükmesini sağlayan çene dolguları da yeni yılı daha dinamik bir görüntü ile karşılamanıza yardımcı olacaktır. Dolgular sonrasında oluşabilecek morluk ve şişlikler yılbaşına kadar geçmiş olacaktır.

Nanolazer peeling, lazer yardımlı yapılan çok kontrollü bir cilt peeling işlemidir. Düşük derecelerde yapıldığında 10 günlük zaman içerisinde daha parlak ve canlı bir deri kendini göstermeye başlar. Bu uygulamada hassas ciltlerde yeni yıla kadar yeterli iyileşme olmayabilir dikkatli olmakta fayda var.

Güzelliğinizin anahtarı cildinizde saklı. Yeni yıla bir hafta kala yapabileceğiniz en etkin ve akılcı yöntem cilt bakımı olacaktır.Vakumlu elektronik kontrollü sistemler artık profesyonel cilt bakımının en önemli parçası. Kullanılacak cihaz kadar beraberinde kullanılan ve derinizin özelliklerine göre seçilecek solüsyonlar da önemli. Derinin üst tabakası temizlenecek ve nemlendirici ve besleyicileralt tabakalara ulaştırılacaktır. Günlük yaşantıyı aksatmayan, iyileşme gerektirmeyen bu profesyonel bakım ile yeni yıla daha parlak ve canlı bir cilt ile merhaba demek mümkün.

Şayet estetik ameliyat düşünüyorsanız ve yılbaşı gecesi için planlarınız varsa ameliyatı yeni yıla bırakmak doğru bir yaklaşım olacaktır. Ameliyat sonrası yeterli iyileşme için kalan zaman size yetmeyebilir.

Yazarlar