Gündem Yılbaşı tatili kaç gün olacak? 31 Aralık tatil mi?

Yılbaşı tatili kaç gün olacak? 31 Aralık tatil mi?

14.12.2018 - 21:12 | Son Güncellenme:

Yılbaşına artık kısa bir süre kaldı. Şimdiden yılbaşı için hazırlıklara başlayan vatandaşlar 2019 yılbaşı tatili kaç gün olacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Yılbaşı tatili kaç gün olacak? 31 Aralık tatil ilan edilecek mi?

Yılbaşı tatili kaç gün olacak 31 Aralık tatil mi

2019 için geri sayım başladı. 2018 yılının son günlerinin içerisinde bulunduğumuz şu günlerde vatandaşlar Yılbaşı için planlarını hazırlamaya başladı. Yılbaşının hafta içi bir güne denk geliyor olması acaba Pazartesi günü tatil olur mu sorusunu akıllara getirdi. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan binlerce çalışan Cumartesi ve Pazar gününü tatil yaparak geçirecek. 1 Ocak Salı gününü de izinli geçirecek olan binlerce çalışan acaba 31 Aralık tatil olur mu sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Yılbaşı tatili kaç gün olacak? 31 Aralık resmi tatil mi?

Haberin Devamı

YILBAŞI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Yılbaşı tatili 1 Ocak Salı gününe denk geliyor. Cumartesi, Pazar günününde tatil yapacak olan memurlar 31 Ocak Pazartesi günü resmi tatil olur mu sorusuna yanıt arıyor. Konu ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmazken 31 Aralık Pazartesi günü de tatil ilan edilirse kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar 4 günlük bir tatil ile yeni yıla giriş yapacak.