Siyaset Yıldırım hızıyla kampanya başlattı

Yıldırım hızıyla kampanya başlattı

02.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklanan TBMM Başkanı Yıldırım, kampanyanın startını yılbaşı gecesi verdi. İtfaiyeyi ve Darülaceze’yi ziyaret eden Yıldırım, yeni yıla Tuzla Orhanlı Karakolu’nda görevli polislerle girdi

Yıldırım hızıyla kampanya başlattı

TBMM Başkanı ve AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, “Vatandaşlarımız, İstanbullu hemşehrilerimiz huzur içerisinde, kimisi evlerinde, kimisi dışarıda eşiyle dostuyla yeni yılı karşılıyor. Bu vesileyle vatandaşlarımızın, İstanbulluların yeni yılını tebrik ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Yıldırım, 2018’in son saatlerinde Ümraniye İtfaiye İstasyonu’nu ziyaret ederek, çalışanların yeni yılını tebrik etti. İtfaiyecilerin çok mukaddes bir görev yaptığını dile getiren Yıldırım, hayat kurtarmanın çok önemli olduğunu söyledi. İtfaiyecilerin görev esnasında kendi canlarını tehlikeye attığını anımsatan Yıldırım, emeğinin hakkını en çok hak edenlerin başında itfaiye teşkilatının geldiğini kaydetti.

Yıldırım hızıyla kampanya başlattı

2018’de önemli bir seçimi geride bıraktıklarını anımsatan Yıldırım, “Yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı’nı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı millet yüzde 52.6 gibi bir oyla seçti. Önümüzdeki 5 yıl ülkemizin, milletimizin beklentilerini karşılayacak hizmetleri yapacağız. Yine, 2018’de yeni sistemin Meclis’i oluşturuldu. Bu Meclis’in de ilk Başkanlığını milletimizden aldığımız yetkiyle milletvekillerimiz bizi seçerek bu onurlu göreve getirdi. 2019’a girdiğimiz şu saatlerde İstanbul’dayız. Bu şehre hizmet üzere İstanbulluların arzusuna, Cumhurbaşkanımız ve partimizin kararına bağlı olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldum. Rabb’im yar ve yardımcımız olsun. Allah bizi bu yolda mahcup etmesin” dedi.

Haberin Devamı

Yıldırım hızıyla kampanya başlattı

‘Büyük umutlarla’

Yeni yıla büyük umutlarla girdiklerini ifade eden Yıldırım, şunları söyledi: “2018’de bazı sıkıntılar yaşadık. Zorluklarımız var. Bu zorluklar 2019’da da bir miktar olabilir. Ama şunu bilin, İstanbullular şunu bilsin, biz zorlukları aşa aşa geldik. Hiçbir zorluğun arkasına mazeret olarak sığınmadık. Üzerine gittik. Darbecilerin, FETÖ’cülerin, kumpasçıların üzerine gittik. Elhamdülillah bugünlere geldik.”

Yıldırım hızıyla kampanya başlattı

Yıldırım, ardından Kayışdağı’ndaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Darülaceze Müdürlüğü’nün kadın misafirlerini ziyaret etti. Kadınlara karanfil veren Yıldırım, bazı misafirlerle özel olarak görüşerek taleplerini dinledi. Darülaceze ziyaretinde Yıldırım’a TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım eşlik etti.

Haberin Devamı

Yıldırım hızıyla kampanya başlattı

Karakolda karşıladı

Yıldırım, yılın son saatinde Tuzla Orhanlı Polis Merkezi Amirliği’ne gelerek, emniyet mensuplarının yeni yılını tebrik etti. Yeni yılı farklı bir yerde karşılamak için polis merkezine geldiğini dile getiren Yıldırım, “Bugün Orhanlı Karakolu’nda yeni yılı karşılıyoruz. Şu anda polis arkadaşlarımızla ve emniyet müdürümüzle, belediye başkanımızla beraberiz. Az önce sohbet ederken İstanbul genelinde asayiş durumunu sordum. Hamdolsun herhangi bir sorunumuz, sıkıntımız yok. Vatandaşlarımız, İstanbullu hemşehrilerimiz huzur içerisinde, kimisi evlerinde, kimisi dışarıda eşiyle dostuyla yeni yılı karşılıyor. Bu vesileyle vatandaşlarımızın, İstanbulluların yeni yılını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yıldırım, konuşmasının ardından polis telsizinden tüm emniyet mensuplarının yeni yılını kutladı. Polis merkezi ziyaretinde Yıldırım’a İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı da eşlik etti.