İzmir YILDIRIM VE KAYA COŞKUSU BORNOVA'DA SOKAĞA SIĞMADI

YILDIRIM VE KAYA COŞKUSU BORNOVA'DA SOKAĞA SIĞMADI

11.03.2014 - 07:51 | Son Güncellenme:

.

YILDIRIM VE KAYA COŞKUSU BORNOVADA SOKAĞA SIĞMADI

Bornova'da Binali Yıldırım ve İlhan Kaya coşkusu yaşandı. Rafetpaşa Mahallesi’nde SKM açılışına katılan AK Partili iki adaya gösterilen ilgi adeta izdiham yarattı. Yıldırım, “Seçmen CHP’ye tezkere verecek” derken, Kaya, “Eviniz neresi” diye sordu.
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile partinin Bornova Adayı İlhan Kaya Bornova’da açılış ve etkinliklere katıldılar. İkiliye Çamdibi Rafetpaşa Mahallesi’nde gösterilen ilgi sokağa sığmadı. Açılışı yapılacak Seçim Koordinasyon Merkezi’ne (SKM) ilerlemekte zorluk çeken adaylar tezahürat ve alkışlar altında vatandaşları selamladılar.
EVİNİZ NERESİ!
Özçamdibispor taraftarlarının da ilgi gösterdiği açılışta konuşan AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, “Bornova bizim evimiz” diyen CHP’li adayları eleştirdi. Belediyeciliğin slogan üretmek olmadığını söyleyen Kaya, “Ben doğma büyüme Çamdibili’yim. Diğer adaylar buraya aday olduklarında gelirler. O da kendilerini anlatmak için. Ama siz beni biliyorsunuz. Ben de sizlerin sıkıntılarını biliyorum. Bu bölgeler belediyecilikten nasiplendirilmeyen bölgeler. CHP’li adaylara sesleniyorum. Neresi sizin eviniz? Sadece Evka-3’mü sizin eviniz? Sadece Aziz Kocaoğlu’nun oturduğu villa mı eviniz? Biz ise her zaman Çamdibi’ndeyiz, Naldöken’deyiz, Doğanlar’dayız, Pınarbaşı’ndayız, Atatürk Mahallesi’ndeyiz” diye konuştu.
“GÜMBÜR GÜMBÜR GELECEĞİZ”
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ise Kaya’nın Bornova’yı bilen bir aday olmasının büyük bir şans olduğuna işaret etti. “30 Mart günü Bornovalı seçmen oy pusulasında İlhan Kaya’ya ‘güm’ diye mührü basacak. Büyükşehir’de ‘güm’ diye Binali Yıldırım’a mührü basacak. Biz 30 Mart’ta gümbür gümbür geleceğiz. Seçmen CHP’nin eline tezkeresini verip terhis edecek” diyen Yıldırım, “Ben bu coşkuyu görünce ‘Bornova’da bu iş bitmiş’ diyorum” dedi.