Cadde Yıldızlar geçidi

Yıldızlar geçidi

01.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ünlü isimlerin akınına uğrayan ‘42. Pantene Altın Kelebek’ ödül töreninde şıklık yarışı vardı. Geceye, Serenay Sarıkaya ve eski sevgilisi Çağatay Ulusoy’un karşılaşması damga vurdu

Yıldızlar geçidi

‘42. Pantene Altın Kelebek’ ödülleri, önceki akşam Zorlu Center PSM’de sahiplerini buldu. Halit Ergenç’in sunumuyla renklenen gecede, yıldızlar geçidi yaşandı. Gülşen, Mustafa Ceceli, Serhat Hacıpaşalıoğlu ve Edis’in sahne aldığı törende, İpek Açar söylediği şarkıyla izleyenlere sürpriz yaptı. Bergüzar Korel, Bensu Soral, Burçin Terzioğlu, Emre Karayel, Birce Akalay, İlker Kaleli ve Kenan İmirzalıoğlu gibi isimler, şıklıkları ve güzellikleriyle gecenin konuşulan isimleri oldu.

GECEDEN NOTLAR

42. Pantene Altın Kelebek ödül törenine katılan ünlüler, açıklamalarıyla hem güldürdü hem de ağlattılar

Haberin Devamı

‘Gişe korkumuz yok’

Murat Cemcir ve Ahmet Kural, ‘En İyi Erkek Komedi Oyuncusu’ ödülünü paylaştılar. ‘Düğün Dernek Sünnet 2’ filmleri için gün sayan ikiliden Kural, “Gişe korkumuz yok. İlk filmin 7 milyon kişi tarafından izlenmesi bize de sürpriz olmuştu. Tek derdimiz, nasıl şaka yaparsak insanlar gülerdi şeklindeydi” dedi.

Yıldızlar geçidi

Geceye damgasını vurdu

‘Poyraz Karayel’ ekibi, törene tam kadro katıldı. Gövde gösterisi yapan ekip, ‘En İyi Dizi’ ödülünü ‘Güneşin Kızları’na kaptırdı. Dizide ‘Sinan’ı canlandıran Ataberk Mutlu, ‘En İyi Çocuk Oyuncu’ ödülünü gözyaşları arasında aldı. Minik oyuncu, “Bu ödülü, annem, babam, tüm erkek ve kız çocukları için alıyorum” sözleriyle ayakta alkışlandı.

Yıldızlar geçidi


‘Herkes ödül vermeli’

‘Jüri Özel Onur Ödülü’ne layık görülen Beyazıt Öztürk, “Ödüllerimle annem ilgileniyor, onun evine yolluyorum” diyerek güldürdü. Şovmen, organizasyon ekibinden bir ricada da bulundu: “Bir dizi oyuncusu bir dizi oyuncusuna ödül verebilmeli veya bir popçu bir popçuya...”

Yıldızlar geçidi


Halit Ergenç’in sunuculuğunu üstlendiği gecede, Ebru Gündeş’e ‘En İyi Fantazi Müzik Kadın Solisti’ ödülünü Emel Sayın verdi.

Yıldızlar geçidi


Yıldızlar geçidi