Gündem Yıldızlar Şahidim 1. bölümü ile çok ses getirdi!

Yıldızlar Şahidim 1. bölümü ile çok ses getirdi!

28.01.2017 - 09:32 | Son Güncellenme:

STAR TV'de dün akşam yeni bir dizi başladı. 1. bölümü ile ekrana gelen Yıldızlar Şahidim izleyenleri ekran başına kilitledi. İlk bölümü ile merak konusu olan Yıldızlar Şahidim fenomenler arasına girecek gibi görünüyor. İşte 1. bölümde yaşananlar

Yıldızlar Şahidim 1. bölümü ile çok ses getirdi

Başrollerini Canan Ergüder, Berk Cankat, Özge Gürel, ve Mesut Akusta’ın paylaştığı dizinin yapımcılığını Ali Gündoğdu ve Asena Bülbüloğlu / Süreç film üstleniyor. Dün akşam 1. bölümü ile ekrana gelen Yıldızlar Şahidim dizisi beğenileri topladı. Yeni bölümleri ile her Cuma STAR TV'de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Aras ve Haziran’ın Aşkı Çok Konuşulacak

Yıldızların hayatlarını, aşklarını ve yaşadıkları zorluklarını anlatan, farklı bir hikaye ile ekranlara gelecek dizinin senaryosunu Pınar Bulut kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise; Yıldız Hülya Bilban bulunuyor.

Hem genç, hem de deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim ,sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor.

YILDIZLAR ŞAHİDİM 1. BÖLÜM ÖZETİ

İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde yaşayan, umutsuzca şarkıcı olma hayalleri kuran Haziran, pop yıldızı Aras’ın ülkedeki en büyük hayranıdır. İkilinin yollarının kesişmesi imkansızdır; fakat bir mucize gerçekleşir. Aras’la Haziran, Aras’ın konserinde karşılaşır. Bu karşılaşma, engellerle dolu bir yolun da fitilini ateşler. En büyük engel, Aras’ın babası ve yapımcısı olan “Kral” lakaplı Fikret’tir. Aras’ın yıllar önce ortadan kaybolan annesi, eski şarkıcı Zeyno’nun İstanbul’a dönmesiyle beraber, Aras ve Haziran’ın yolu yeniden kesişir.

Haberin Devamı

YILDIZLAR ŞAHİDİM 1. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..