Geri Dön
Yılın ilk magazin bombası: Sıla ve Hazer Amani birlikte mi?

Yılın ilk magazin bombası: Sıla ve Hazer Amani birlikte mi?

Magazin basını bu fotoğrafı konuşuyor. MasterChef yarışmasıyla ekranların tanınan ismi haline gelen Hazer Armani ile şarkıcı Sıla bir aracın içinde sarılırken görüntülendi. Evli olduğu bilinen Hazer Şef ile zor bir dönemden geçen Sıla'nın bu ilişkisi, nereye gider?

Gülüm DAĞLI
Gülüm DAĞLI

Sıla'nın, Hazer Amani ile birlikte görüntülendiğini duyduğumuzda hepimiz çok şaşırdık. Otomobilin içinde birbirlerine sarılıp uyurken gördüğümüz Sıla ve Hazer Amani, haberlere göre 'patlayan flaşlara bile aldırmamış'. Bu 'aldırmama' hali aşktan mı, yoksa başka bir şeyden mi; bilemem. Kimseyi zan altında bırakmak da istemem. O yüzden, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktığı söylenen ikilinin, Sıla’nın evine gitmesinden bakalım konuya...

Haberin Devamı

Hazer Amani 2013 yazında, kültür-sanat alanında yaptığı önemli çalışmalarla tanınan Deniz Mumcuoğlu ile evlendi. Daha düne kadar da, Instagram hesabından mutluluk fotoğraflarını zevkle paylaşıyordu. Bakınız bir örnek:

Haliyle aklıma gelen ilk soru şu: 6 yıldır evli bir adam, geceyi bir başka kadının evinde geçirdiğinde ne düşünmeliyiz? Mutlu bir evliliği olduğunu sandığımız Hazer Amani, bir anda gelen şöhretin açtığı kapıdan başı döndüğü için mi, yoksa sandığımız kadar mutlu olmadığı için mi bu poza malzeme oldu? Bundan sonra nasıl bir yol izleyecek? Bu fotoğraflara nasıl bir açıklama getirecek?

Akıllara 4 ihtimal geliyor:


1- Sıla, saçmalama hakkını kullanıyor

Özel hayatında zor günler geçiren Sıla'nın ACİLEN mutluluğu aramasını normal bulabiliriz. Bencilce bir düşünceye kapılmasını ve kendinden başka kimseyi düşünmemesini şu dönemde anlayışla karşılıyorum. Muhtemelen sağlıklı düşünebildiği bir dönemde olsaydı, mutluluğu 'doğru yerde' araması gerektiğini de bilirdi. Evli bir adamın, evli olduğu gerçeğini gözardı ederek birlikte olmak, epey bir mutsuzluk ve boşvermişlik gerektiriyor çünkü. İnsan böyle dönemlerde bol bol hata yapmak, saçmalamak, bütün dünyadan intikam almak istercesine YAŞAMAK, canı ne istiyorsa onu yapmak isteyebilir. Sıla'nın bencilliğini, en azından şu dönemde hoşgörebiliriz. Ha ayrıca, hadi diyelim Sıla hayatının en mutlu günlerini yaşamasına rağmen böyle bir hata yapıyor... Evli adamın düşünmediği karısını o mu düşünecek? Kadın üzerinde, adamdan daha mı çok sorumluluğu var? Bu olay nezdinde değil, genel olarak söylüyorum: Aldatma olaylarında her zaman ALDATAN suçludur. Sevgilisi değil...

Haberin Devamı

2- Hazer Amani şöhreti taşıyamadı

Peki ya Hazer Amani? O bu işin neresinde? Fotoğrafta da net bir şekilde görülebilen parmağındaki yüzük yerli yerinde dururken, neden bir başka kadınla, gecenin bir körü, bir arabada, kadının evine giderken ve üstelik nahoş bir vaziyette görüntüleniyor? Bana değil, bize değil; her şeyden evvel, 6 yıllık hayat arkadaşına bu görüntüyü nasıl açıklayacak?

Hazer Amani geçen yıla kadar çorba reklamlarında gülümseyen bir adamken, MasterChef yarışması sayesinde birdenbire bütün Türkiye'nin tanıdığı, sevdiği bir şefe dönüştü. Yarışma süresince sergilediği beyefendi tavırları, ince mizah yeteneği, işini ciddiye alması gibi sebepler, onu birçoğumuzun gözünde saygıdeğer bir pozisyona taşıdı. Ancak bu fotoğraf, şöhretin Hazer Amani'ye ağır geldiğini gösterdi bize. Restoranının, ününün, parasının; yani kısaca hayatının tadını çıkarması gereken bir dönemde, gereksiz bir skandalla markasını zedelemesi çok tatsız oldu. Bakalım bundan sonra ne yapacak? Evliliğini nasıl toparlayacak? Bu fotoğrafla ilgili nasıl bir açıklama yapacak?

Haberin Devamı

3- Belki de sahiden aşık oldular!

İşte bu ihtimal çok korkutucu... Evlilik, bir başkasına aşık olmayı engelleyecek bir 'duygu uyuşturucusu' değil çünkü. Ya da sözgelimi, hayatınızda daha önemli konulara yoğunlaşmanız gereken bir dönemde olsanız da (kariyer, çocuk, finans sorunları vs.), aşk geldiğinde büyük ihtimalle "Bir saniye, vaktim yok!" diyemezsiniz. Ne olduğunu anlamadan, "Kusura bakma, ben evliyim" bahanesi sunamayacak noktaya gelebilirsiniz. Bazen hayat fikrinizi sormaz. İradenizi alır götürür, mantığınızın üzerine kara perde çeker; doğru düşünemeyebilir, doğru muhakeme edemeyebilir ve bütün bir 'insan olma gerekliliğiyle' saçmalayabilirsiniz. Bütün bunlar anlaşılabilir şeyler... Ama bir şartla: Aşk kapıyı çaldığında, sevgilinize/eşinize/partnerinize, artık adına her ne diyorsanız o kişiye gidip "BEN BAŞKASINA AŞIK OLDUM" deme cesareti göstermeli, sizinle birlikte aynı yolda yürüyen kişiye saygısızlık etmemeli, ismi 'aldatma' olan çirkin yalana bulaşmamalı, dürüst olmalısınız. Hazer Amani'ye söyleyeceğim tek şey de bu minvalde: Evliyken bir başkasına aşık olmak, aldatmaktan çok daha anlaşılabilir bir şey.

Haberin Devamı

Yılın ilk magazin bombası: Sıla ve Hazer Amani birlikte mi

4- 'Sarhoştum, hatırlamıyorum' mefhumu

Yersen!.. İşte böyle şeyler beni çok sinirlendiriyor. Sarhoşsan ve o sırada ne halt ettiğini hatırlamıyorsan, korkak ve kaypaksın demektir zaten. İçkinin verdiği cesaretle ertesi gün pişman olacağımız şeyler yapabiliriz ama yetişkinler olarak, hatalarla yüzleşmemiz, yaptıklarımızın sorumluluğunu almamız gerekir. "Hatırlamıyorum" demek yerine, "Evet bir hata yaptım" derseniz incileriniz dökülmez. Ha ayrıca; alkol almak, her türlü haltı işlemeye ehliyet veren bir bahane de değil. Düşünsenize, sabah bilmediğiniz bir yerde uyanmışsınız ve yaşınız 17 değil; 42... Yazık yani, hakikaten... Umarım iki taraf için de böyle bir durum yoktur!

Haberin Devamı

twitter.com/gulumdagli
gulum.dagli@demirorenmedya.com

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber