Yılın Rengi İnsanı Morartıyor

Bu yıl biraz morarmak moda! İster tepeden tırnağa, ister bir küçük çantayla veya bir çift ayakkabıyla ama mutlaka bir tarafımız tüm dikkatleri üzerine çekerek morarıyor. Bu etki küçük bir taşı denize fırlatma neşesi ile başlayıp, halkalar halinde hafif bir titreşimle yayılmaya hazırlanıyor sokak modasında. Sokak modası derin bir sükunetle mor tonlarını kapsama alanına sokmaya başlıyor. Bazen sesi duyulmayacak kadar kısık, kimi zaman ise keskin bir çığlık.

Romantik, tutkulu aynı zamanda duygusallığı temsil eden mor ve tonları ihtişamlı yapısı ile sokak modasına hükmetmeye hazırlanıyor. Yılın renginin stillere yansımasının ne denli etkili olduğu her zaman tartışmaya açık olsa bile, bu ihtişama en azından kıyısından köşesinden kendini bırakmamak elde değil. Mesela içinize ne giydiğinizin önemli olmadığı şu soğuk günlerde omuzlarınıza atacağınız mor kabanın sizi nasıl farklı göstereceğini düşünün.

Haberin Devamı

Yılın Rengi İnsanı Morartıyor

Önünüzü sıkıca bağlayıp kendinizi morun lüksüne teslim ettiğinizi hayal edin. İşte mor kombin meselesi bu kadar basit. Sizi korkutan bilinçaltınıza hükmeden tüm pimpirikli düşüncelerinizi bir kenara bırakmalı ve mora şans tanımalısınız.

Yılın Rengi İnsanı Morartıyor

Hemen mor rengi öyle derin ve sessizle karışılama ön yargısında bulunmayın. Mor tüm kombinlerinize yakışacak bir iddiaya sahip. Siyah giyenler içinde, için için kararsız kalan gruba sesleniyorum, siyahın yerini biraz mora bırakın. Gardrobunuzda mora yer açın!

Yılın Rengi İnsanı Morartıyor

Stilinize biraz renk, çok enerji gelmesini istiyorsanız ve tercihiniz içinde mutlaka mor rengine yer ayırdıysanız önünüzde sadece bir formül var. Çok seçenek, çok renk ama sadece bir kural.

Yılın Rengi İnsanı Morartıyor

Tona ton kombinleriniz içine mor karıştırarak bu pekala renkli kombini ortaya çıkarabilirsiniz. Ama "ben kural tanımam" diyenlerdenseniz eğer göz yormaya da hazır olmalısınız. Kombinde ne kadar ayrı renk varsa o kadar karmaşa açığa çıkar. İster sıcak renklerle zıt, ister soğuk renklerle uyumlu bir kombine mor ekleyin. Ama mutlaka tona ton kombinlerinizle mor ve tonlarını tercih edin.

Yılın Rengi İnsanı Morartıyor

Sokak modası, kombin önerileri için blog adresim 'a uğramayı unutmayın.

Haberin Devamı