Gündem Yılmaz Kunt kimdir?

Yılmaz Kunt kimdir?

19.07.2016 - 10:47 | Son Güncellenme:

Best Model'de birinci olmasının ardından yıldızı parlayan Yılmaz Kunt,usta oyuncularında da yer aldığı Show Tv ekranlarının yeni gözde dizisi Gülümse Yeter'in oyuncu kadrosunda yer alıyor. Yılmaz Kunt, özellikle genç kızlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılaşıyor. Peki Yılmaz Kunt kimdir? İşte merak edilenler...

Yılmaz Kunt kimdir

Best Model yarışmasına katılan ve birinci olan Yılmaz Kunt, kariyerine Show Tv ekranlarında yayınlanan çiçeği burnunda dizi Gülümse Yeter'de başladı. Yakışıklı oyuncu Erdal Özyağcılar ve Aslı Bekiroğlu ile başrolde oynuyor. Peki Yılmaz Kunt kimdir? İşte detaylar haberimizde...

YILMAZ KUNT KİMDİR?

Yılmaz Kunt kimdir

Haberin Devamı

Aslen Adanalı olan fakat Ankara’da doğup büyüyen, reklamcı bir baba ve ilaç sektöründe çalışan bir annenin çocuğu olan Yılmaz Kunt, 1994 yılında dünyaya gelmiştir.

Genç yaşına rağmen düzgün fiziği ile dikkat çeken başarılı top model, 2015 senesinde katıldığı Best Model of Turkey yarışmasının erkekler kategorisinde birinci seçilmiş ve profesyonel modellik kariyerine başlamıştır.

Aynı zamanda kariyere de önem veren ve Atılım Üniversitesi’nde Uluslar Arası İlişkiler Bölümü’nde okuyan Yılmaz Kunt, modellik veya oyunculuk ile hiçbir ilgisi olmamasına rağmen tesadüfen geldiği İstanbul’da keşfedilmiş ve Best Model of Turkey yarışmasına başvurmuştur.

Yarışmaya kabul edilmesinin ardından onu keşfeden ve şuan menajeri olan Emrah Yıldız’la birlikte yoğun bir çalışma temposuna giren yakışıklı model, yeni hedefini başarılı bir oyuncu olmak yönünde değiştirmiş ve bu konuda eğitim almaya başlamıştır.

Katıldığı yarışmanın kadınlar kategorisindeki birincisi Yağmur Ayrık ile aşk yaşayan Yılmaz Kunt, şu sıralar Best Model of the World yarışmasına hazırlanmaktadır.