Geri Dön
Yılmaz Morgül çevre duyarlılığında samimi mi?

Yılmaz Morgül çevre duyarlılığında samimi mi?

Yılmaz Morgül yine enteresan bir imajla karşımızda... Sezen Aksu'nun meşhur 'Hata' şarkısına klip çeken Morgül, şu aralar küresel ısınmaya Molatik.

Mayk Şişman
Mayk Şişman

'Pop' adlı single'ını iki yıl önce yayınlayan Yılmaz Morgül, bu projedeki 'Hata' şarkısına klip çekti. Çevre kirliliğine ve küresel ısınmaya dikkat çekmek isteyen Morgül, klipte 'çevreci' takılıyor. Enteresan kıyafet seçimleriyle basının ilgi odağı olmayı başaran Morgül, ilginç imajını geçtiğimiz akşam bir ödül töreninde de sürdürdü. Geceye gaz maskesiyle katıldı...

Haberin Devamı

Gelsin alkışlar, takdirler...

Yılmaz Morgül kameralara şu açıklamayı yaptı: "Zaten yıllardır çevre gönüllüsüyüm. Çünkü bu dünyada olan her şeyden biz sorumluyuz..."

Ne tatlı, ne şahane sosyal mesajlar...

Elbette küresel ısınma, dünya üzerinde yaşayan her canlıyı ilgilendiren evrensel bir problem. Ama bunu bir 'malzeme'ye dönüştürmek doğru mu?

Altını boşaltıp bir PR malzemesine dönüştür, araya iki de çevreci mesaj sıkıştır, oh mis! Gelsin alkışlar, takdirler...

Çevre duyarlılığını reklam malzemesine dönüştürmek hem kolay hem de klişe.

Duyarlılık seviyemizi pek etkilemiyor

Yılmaz Morgül'ün komik imajını görür görmez "Aman allahım, bir daha asla deodorant kullanmamalıyım, plastik poşet atmamalıyım" dediniz mi? Ben demedim. Çevreye karşı duyarlılığımda herhangi bir olumlu gelişme yaşanmadı. Düşündüğüm tek şey Yılmaz Morgül'ün gündeme gelmek için malzeme olarak çevreyi seçmesiydi. Keşke bu klişeye düşmese, biraz daha sahici bir tavır takınsaydı...

Haberin Devamı

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler