Ordu YILMAZ: “ORDU’NUN HER YERİ ŞANTİYE”

YILMAZ: “ORDU’NUN HER YERİ ŞANTİYE”

31.05.2016 - 15:43 | Son Güncellenme:

.

YILMAZ: “ORDU’NUN HER YERİ ŞANTİYE”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Bu yıl itibariyle, 200 milyon liralık yol, 80 milyon liralık su yatırımı yapıyoruz. Ordu tarihinde böyle bir çalışma yok. Belediye ekiplerimiz 110 farklı noktada çalışmalarını sürdürüyor. Ordu’nun 19 ilçesi, dağı taşı her yer şantiye” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ulubey İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, Ordu’da bugün itibariyle 110 farklı noktada belediye ekiplerinin çalıştığını söyledi.
ORDU’NUN HER YERİ ŞANTİYE
“Bu millet bize sonuna kadar destek oldu” diyen Başkan Yılmaz, “Hemşehrilerimize olan teşekkürümüzü, icraatlarımızla, hizmetlerimizle ifade ediyoruz. Bugün itibariyle, 6 farklı noktada sıcak asfalt döküyoruz. Belediye ekiplerimiz, 110 farklı noktada çalışıyor. Yani şu anda Ordu’nun 19 ilçesi, dağı taşı her yer şantiye. Daha çok çalışacağız, daha çok gayret göstereceğiz. Bu yıl itibariyle 80 milyon lira su yatırımı yapıyoruz. Ordu tarihinde böyle bir çalışma yok. Sadece 200 milyon lira yol yatırımı yapıyoruz” diye konuştu.
ULUBEY VİYADÜKLERLE GEÇİLECEK
Altınordu-Gürgentepe-Gölköy Yolu’nun ilk etabının ihale edildiğini ve şantiye çalışmalarının başladığını ifade eden Başkan Yılmaz, yeni projeyle yolun Ulubey ilçesini viyadüklerle geçeceğini söyledi. Başkan Yılmaz, “Sayacabaşı-Çavuşoğlu arasında 26 km’lik yolun ihalesi gerçekleşti. Teslim tarihi ise 2017. Şantiye çalışmaları başladı. Ulubey’in içerisinden artık yol geçmeyecek. Projede Ulubey, viyadüklerle geçilecek. Bu yoldaki çalışmalar bir hafta on gün içerisinde başlıyor. Altınordu tarihinin en büyük altyapı yatırımını başlattık. Ulubey ilçemize 20 yıl sonra ilk kez altyapı çalışması başlattık. Ulubey ilçemize 17 milyon lira yatırım yapıyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti Ulubey İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na Başkan Yılmaz’ın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Mustafa Poyraz, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, AK Parti Siyasi Hukuk İşler Başkanı Halil Öz ve partililer katıldı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ulubey İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nın ardından ilçede bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu.