Trabzon YOK BÖYLE SEVGİ

YOK BÖYLE SEVGİ

08.04.2014 - 09:20 | Son Güncellenme:

Trabzon’da 12 yaşındaki Otizmli Mükremin Yükünç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye olan aşırısı sevgisini odasına boydan boya süslediği resim ve afişlerle göstermeye çalışıyor.

YOK BÖYLE SEVGİ

Anne Zehra Yükünç, oğlunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye olan sevgisinin nedenini çözemediklerini belirtirken Mükremin’in odası Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in resimleriyle dolu.

Haberin Devamı


Anne Yükünç, oğlunun otizm hastası olduğunu belirterek, “Çocuğum 12 yaşında. Başbakana ve AK Parti'ye karşı büyük bir sevgisi var. Televizyonda sürekli Başbakanın haberini izliyor. Bilgisayardan da Başbakanı takip ediyor. Televizyondan Başbakanın mitinglerini gördü mü hem takip ediyor hem de bizimle paylaşıyor. Hatta Başbakanın haberi bittiği zaman başka kanallarda bulunan Başbakan haberini bile izliyor. Yani sürekli Başbakanın haberlerini izliyor. AK Parti'nin belediye başkanlarına karşı da aşırı bir ilgisi var. Her gün ona bir gazate alıyorum. Gazetedeki Başbakanın resimlerini keserek odasının duvarına yapıştırıyor. Sadece Başbakanın değil, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in resimlerini de odasının duvarına yapıştırıyor. Bu aşırı sevginin neden kaynaklandığını biz de bilemiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Trabzon’a gelmişti, birlikte mitingine gittik. Çok arkalarda olmamıza rağmen Başbakanı görüp sesini duyunca çok heyecanlandı. Çok istemesine rağmen Başbakanın yanına kadar gidemedik” dedi.