Gündem Yol Arkadaşım filmi bu akşam ekrana geliyor! Konusu ve oyuncu kadrosu

Yol Arkadaşım filmi bu akşam ekrana geliyor! Konusu ve oyuncu kadrosu

02.10.2018 - 12:22 | Son Güncellenme:

Yol Arkadaşım filmi 2017 yılında vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel'in oturduğu Yol Arkadaşım filmi TV'de ilk kez bu akşam ekrana geliyor. Show TV ekranında izleyenleri ile buluşacak olan Yol Arkadaşım filminin konusu ve başrol oyuncuları kimler?

Yol Arkadaşım filmi bu akşam ekrana geliyor Konusu ve oyuncu kadrosu

2017 yapımı Yol Arkadaşım filmi bu akşam TV'de ilk kez ekrana geliyor. Başrollerinde Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Bahar Şahin, Emre Kınay, Aslı Bekiroğlu gibi usta isimlerin yer aldığı romantik komedi filmi Show TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Haberin Devamı

YOL ARKADAŞIM FİLMİNİN KONUSU

Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar.
Başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Bedran Güzel üstleniyor.

YOL ARKADAŞIM OYUNCULARI

2017 yılında vizyona giren Yol Arkadaşım filminde Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Emre Kınay, Eda Ece, Aslı Bekiroğlu, Bahar Şahin, Muharrem Bayrak, Toygan Avanoğlu yer alıyor.

Haberin Devamı

YOL ARKADAŞIM FRAGMANI