Trabzon Yomra Belediye Başkanı Sağıroğlu, Şoför Esnafıyla Buluştu

Yomra Belediye Başkanı Sağıroğlu, Şoför Esnafıyla Buluştu

22.11.2017 - 11:58 | Son Güncellenme:

.

Yomra Belediye Başkanı Sağıroğlu, Şoför Esnafıyla Buluştu

TRABZON (AA) - Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, şoför esnafıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Kanuni Çay Evi'nde Kaşüstü Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi tarafından organize edilen toplantıda konuşan Başkan Sağıroğlu, şoför esnafının kent için önemli olduğuna dikkat çekerek, "Şoför arkadaşlarımız kentin nabzını tutuyorlar. Aslında siyasilere de yön veriyorlar. Kamuoyu araştırması yaptırmaya gerek yok. Şoför arkadaşlara sorarsanız kendi durumunuzu görürsünüz." şeklinde konuştu.

Şoförlerin taleplerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Sağıroğlu, şunları kaydetti:

"Her zaman destekçiniz olduk. Bunun yanı sıra zaman zaman vatandaşımızdan da sizler adına şikayetler geliyor. Bu şikayetleri en aza indirmemiz gerek. Birlikte bu sorunları ortadan kaldıracağız. Sizin için de bizim için de müşteri memnuniyeti çok önemli. Makamlarımız bir olmasa da her işin bir kanunu, kuralı var. Çünkü bizler vatandaşımızın hizmetkarıyız. Siz ne kadar sorunsuz çalışırsanız bizde o kadar vatandaşımızı rahat ettiririz. Yomra Belediyesi olarak tüm esnafımız bizim için çok önemli. Bizler esnafımıza yerel yönetim olarak elimizden gelen desteği verdik yine vermeye devam edeceğiz."

Haberin Devamı

Kaşüstü Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Süleyman Çalışkan ise, 15 kooperatif üyesi ile Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş'ı destekleyeceklerini söyledi.

Başkan Altuntaş da, kendisine verilen destekten dolayı teşekkür ederek, "Sizlerden aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz." dedi.