Ankara Yörex'i 161 Bin 104 Kişi Ziyaret Etti

Yörex'i 161 Bin 104 Kişi Ziyaret Etti

20.09.2017 - 17:14 | Son Güncellenme:

.

Yörexi 161 Bin 104 Kişi Ziyaret Etti

ANTALYA (AA) - Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle bu yıl 8.'si düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nı (YÖREX) 161 bin 104 kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Haberin Devamı

ATB Başkanı Çandır, yaptığı yazılı açıklamada, 13-17 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenen YÖREX'te 70 ilden 430 katılımcının yer aldığını, Anadolu'nun yüzlerce yöresel ürününün fuarda sergilendiğini kaydetti.

Fuarın başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür eden Çandır, "Emeğimizin karşılık bulması mutluluk kaynağımız. Fuara omuz veren tüm paydaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Çandır, fuara başından beri destek veren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, açılışa katılan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'a, Rusya Tarım Bakan Yardımcısı Evgeny Gromyko'ya, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve katılan tüm valilere, milletvekillerine, belediye başkanlarına, oda ve borsa başkanlarına, kalkınma ajanslarına, tüm kurum ve kuruluşların yöneticilerine, yurdun dört bir yanından gelerek ürününü tanıtma çabasındaki üreticiye, yerel ve ulusal basına da teşekkür etti.

Haberin Devamı

Fuara katılan TOBB Başkanı ve bakanların "Bu fuar yurt dışına taşınmalı" vurgusu yaptığını anımsatan ATB Başkanı Çandır, "Önümüzdeki yıl YÖREX'i bakanlıklar ve kurumların desteğiyle yurt dışında düzenleyeceğimizi umuyorum." açıklamasında bulundu.

Yazarlar