Gündem Yorganın altından ‘İnayet’ çıktı!

Yorganın altından ‘İnayet’ çıktı!

18.09.2015 - 08:55 | Son Güncellenme:

Suriyeli bir kadınla yasak ilişki yaşayan işadamı, ihaneti öğrenen eşinin tuzağına düştü. Durumu fark eden kadın, kocasının sevgilisine kiraladığı evi buldu. Suriyeli kadını ‘Seni polise söylersem Türkiye’den atarlar’ diye tehdit etti. Daha sonra ihanet eden kocasına unutamayacağı bir tuzak kurdu.

Yorganın altından ‘İnayet’ çıktı

Her şey Kilis’te yaşayan İnayet U.’nun (46) kocasının davranışlarından şüphelenmesiyle başladı. Önce kocasının ağzını aradı. Kocası A. U. ise “İş yoğunluğu nedeniyle psikolojim bozuldu’ diye konuyu geçiştirdi. Ama İnayet U. bu cevaba tatmin olmadı. Kocasını takip etmeye başladı. Bu arada bir arkadaşı arayarak eşinin kendisini aldattığını ve Suriyeli bir kadına ev tuttuğunu söyledi.

Haberin Devamı

Eve gitti

Bugün’den Cem Kartal’ın haberine göre İddiaları araştıran İnayet U. kocasının Suriyeli sevgilisine kiraladığı evi buldu. Ardından eşinin kiraladığı eve gitti. Burada eşinin Suriyeli sevgilisi Ayşa A. ile karşılaştı ve onunla yüzleşti. Ancak Suriyeli kadın kendini, “Kocanı tanıyorum, aramızda herhangi bir ilişki yok’ diyerek savundu. Ancak bu cevap İnayet U.’yu tatmin etmedi. Aradan bir iki gün geçtikten sonra eşi A.U. eve geç geleceğini söyleyince İnayet U. tekrar eşinin kiraladığı eve gitti ve kocasını beklemeye başladı. Suriyeli kadını ise ‘Ben ne dersem onu yapacaksın yoksa seni polise ‘Zina yapıyor’ diye şikayet ederim’ diyerek tehdit etti. Suriyeli sevgili ise bu dakikadan sonra İnayet U.’nun sözünden çıkmadı.

Bu sırada evin kapısının çalmasıyla birlikte de İnayet U.’nun planı işlemeye başladı. İnayet U. önce evin bir köşesine saklandı ve eşiyle sevgilisinin konuşmalarını dinlemeye başladı.

Haberin Devamı

Yatağa saklandı

Bu sırada ise eşi banyoya gittiği sırada Suriyeli kadını yataktan kaldırıp, kendisi yattı ve pikeyi de üzerine örttü. Banyodan çıkan işadamı A.U. yatağa yatıp sarıldığı sevgilisinin 17 yıllık eşi olduğunu görünce şoke oldu. Dili tutulup bayıldı. Gaziantep’te özel bir hastanede 10 gün tedavi gören adam taburcu oldu.

Dava açtı

İhaneti kanıtlayan ev hanımı İnayet U. avukatı aracılığıyla boşanma davası açtı. Tazminat talep etti. Akrabalarının, eşini affetmesi konusunda telkinde bulunduğu aldatılan eş İnayet U’nun, “17 yıllık kocamın ihanetiyle yıkıldım. Ölsem de affetmem” dediği öğrenildi.