Antalya YÖRSİAD’IN KONUĞU CHP ADAYI UYSAL OLDU

YÖRSİAD’IN KONUĞU CHP ADAYI UYSAL OLDU

17.03.2014 - 14:33 | Son Güncellenme:

.

YÖRSİAD’IN KONUĞU CHP ADAYI UYSAL OLDU

Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (YÖRSİAD) geleneksel kahvaltılı toplantılarının bu haftaki konuğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal oldu.
YÖRSİAD’ın bu haftaki konuğu CHP’li belediye başkan adayları ve CHP il yönetimi oldu. Yörüklüğün evrensel değerleri içinde barındıran önemli bir kültür olduğuna dikkat çeken CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal yaptığı konuşmada, “Yörükler uzlaşı ve barışı her zaman bünyelerinde taşıyan özel insanlardır. Cinsiyet ayrımının yapılmadığı Yörük obalarında sık sık kadın liderler görebilirsiniz. Kadın her zaman hayatın içinde ve başrolündedir” dedi.
YÖRSİAD Başkanı Semih Beken’nin “Biz yörüklüğü bir ayrıştırma unsuru değil bütünleştirme unsuru olarak değerlendiriyoruz” şeklindeki yorumlarına katıldığına vurgu yapan Uysal, Yörük kökenli iş dünyasına nasıl bir Muratpaşa yönetimi oluşturacaklarının detaylarını da anlattı. Uysal, şeffaf denetlenebilir ve katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerinin altını çizdi. Tüm projelerini belediye bütçesi doğrultusunda planladıklarına dikkat çeken Uysal, “Odağında insanın olacağı gerçekçi projelerle mutlu bireylerin belediyesi olma niyetindeyiz” dedi.
CHP İl Başkanı Devrim Kök, CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner ve CHP Konyaaltı Belediye Başkanı ve adayı Muhittin Böcek’in de katıldığı toplantıda adaylar daha sonra katılımcıların sorularını cevapladı.