Teknoloji YouTube 'Müzik Listeleri' adında yeni özelliği hizmete sundu

YouTube 'Müzik Listeleri' adında yeni özelliği hizmete sundu

15.05.2018 - 15:57 | Son Güncellenme:

Popüler video platformu YouTube 'Müzik Listeleri' adında yeni bir özelliğini hizmete sundu. Bu özellik hem global hem de Türkiye'de en çok hangi şarkıların dinlendiğini gösterecek.

YouTube Müzik Listeleri adında yeni özelliği hizmete sundu

Çevrimiçi müzik dinleme’ denince akla ilk gelen uygulamalar Spotify ve Apple Music olsa da YouTube, hala en fazla insanı müziğe ulaştıran platform olma unvanını koruyor. Kullanıcıları ile müzik arasında bir köprü olduğunun farkında olan YouTube, müzik severler için yeni bir özelliği hizmete sundu.

Haberin Devamı

Hem yerel hem de global müzik trendlerini kaçırmak istemeyen kullanıcılar için 'Müzik Listeleri' adında yeni bir içerik oluşturuldu. Bu içerik sayesinde 44 farklı bölgedeki müzik trendlerine, en iyi müzik videolarına ve en iyi sanatçılara ulaşabileceksiniz. Müzik listeleri kişisel olarak değil tamamen bölgesel olarak oluşturuluyor.

Bir başka önemli özellik ise YouTube kullanıcıları sadece bulundukları bölgedeki değil, özelliğin sunulduğu tüm bölgelerdeki listelere ulaşabiliyor olmaları büyük önem taşıyor. Bu demek oluyor ki Türkiye'deki bir YouTube kullanıcısı isterse başka bir ülenin en iyi şarkılarını görüntüleyebilir ve müzik trendlerini görebilir.