Teknoloji YouTube ve Disney'den darbe yiyen PewDiePie'dan açıklama geldi

YouTube ve Disney'den darbe yiyen PewDiePie'dan açıklama geldi

17.02.2017 - 11:13 | Son Güncellenme:

Dünyanın en popüler YouTuber'ı PewDiePie, Disney ve YouTube'daki işlerinin iptal edilmesinin ardından bir açıklama videosu yayınladı. İşte PewDiePie'ın o cevabı...

YouTube ve Disneyden darbe yiyen PewDiePiedan açıklama geldi

Dünya’nın en ünlü YouTuber'ı olan PewDiePie, gerçek adıyla Felix Kjellberg, Disney’in ardından YouTube’daki işinden de olmuştu. PewDiePie, YouTube Red üzerinde yayımlanan Scare PewDiePie adlı şovun ikinci sezonunun iptal edildiği açıklanmıştı. Bunun sebebinin ise bundan bir ay önce "Death to All Jews!" yani "Bütün Yahudi’lere ölüm!" adında bir videoyu YouTube hesabından takipçileriyle paylaşması olduğunu belirtilmişti.

Bunların ardından PewDiePie, Wall Street Journal başta olmak üzere medyayı hedef göstererek bir cevap videosu yayınladı. Felix, "Medya benim üzerime oynayarak itibarımı zedelemeye ve ekonomik açıdan değerimi düşürmeye çalışıyor. Bu durum normal çünkü medya bizden korkuyor ve bu sebeple bizi sevmiyor. Pek çok insan videoyu beğenerek izledi." dedi. PewDiePie, videonun sonunda ise şunları söyledi: "Hala buradayım ve videolar çekmeye devam edeceğim."