Yozgat YOZGAT İL JANDARMA KOMUTANI ALBAY YALÇINKAYA, SINIF ARKADAŞI TSO BAŞKANI ÖZIŞIK'A VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

YOZGAT İL JANDARMA KOMUTANI ALBAY YALÇINKAYA, SINIF ARKADAŞI TSO BAŞKANI ÖZIŞIK'A VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

24.07.2014 - 15:03 | Son Güncellenme:

.

YOZGAT İL JANDARMA KOMUTANI ALBAY YALÇINKAYA, SINIF ARKADAŞI TSO BAŞKANI ÖZIŞIKA VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Yozgat İl Jandarma Komutanı Albay Recep Yalçınkaya, Kara Harp Okulundan sınıf arkadaşı Yozgat Ticaret Odası Başkanı Metin Özışık’a veda ziyaretinde bulundu.
3 Yıldır Yozgat’ta görev yapan ve Ankara’ya atanan Yozgat İl Jandarma Komutanı veda ziyaretlerini sürdürüyor. Kara Harp Okulundan sınıf arkadaşı olan ve Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık’a veda ziyaretinde bulunan Albay Yalçınkaya, Yozgat’ta görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ve Yozgat’ı hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.
Ziyaretlerinden dolayı Albay Yalçınkaya’ya teşekkür eden TSO Başkanı Metin Özışık, Kara Harp Okulu’nda Albay Yalçınkaya ile aynı sınıfta olduklarını belirterek, “Sınıf arkadaşımla 23 yıl sonra memleketimde karşılaştım. Ben emekli olup Yozgat’a yerleşirken, sınıf arkadaşımın ilimizde İl Jandarma Komutanı olarak görev yapması beni çok mutlu etti. Halkımızla iç içe olan komutanımızı halkımızda çok sevdi, bağrına bastı. Komutanımızın Yozgat’tan ayrılması bizleri üzmüştür, ancak kanunlar ve kurallar bunu gerektiriyor. Sınıf arkadaşım ve İl Jandarma Komutanımız Albay Recep Yalçınkaya’a bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” diye konuştu.