İstanbul YTÜ İLE GPTW ARASINDA AKADEMİK VE SEKTÖREL İŞBİRLİĞİ

YTÜ İLE GPTW ARASINDA AKADEMİK VE SEKTÖREL İŞBİRLİĞİ

02.09.2014 - 10:24 | Son Güncellenme:

.

YTÜ İLE GPTW ARASINDA AKADEMİK VE SEKTÖREL İŞBİRLİĞİ

Üniversite Sanayi İşbirliği’nin öncü kurumlarından olan Yıldız Teknik Üniversitesi çalışma alanını daha da genişleterek, Great Place to Work enstitüsü ile bilimsel işbirliği yapmak üzere protokol imzaladı.
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ile Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü, bilimsel işbirliği yapmak üzere protokol imzaladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleştirilen protokol imza törenine, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, YTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Aydın, Prof. Dr. Turhan Erkmen, Great Place to Work Türkiye Ofisi Genel Müdürü Eyüp Toprak, İş Geliştirme Müdürü Oğuzhan Akçin ve Marketing, İletişim Müdürü Volkan Tarsus katıldı.
İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. İsmail Yüksek, “Bilgi ve deneyimin paylaştıkça değer kazanacağı bilinciyle Üniversite olarak sanayi, sektörler ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bilimsel, kültürel ve sosyal işbirliklerine önem vermekteyiz. Great Place To Work ile yapacağımız akademik işbirliğinin üniversitemize, öğrencilerimize ve proje ortağımıza değer katacağına gönülden inanıyorum. Bu işbirliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen Fakültemizin değerli öğretim üyelerine ve proje ortağımıza gösterdikleri emek için teşekkür ediyorum, bu işbirliğinden elde edilecek sonuçların Üniversitemiz, GPTW ve ülkemiz için katma değer sağlamasını temenni ederim” dedi.
Great Place to Work Türkiye Genel Müdürü Eyüp Toprak da, ’’Great place to work enstitüsü olarak pek çok ülkede önemli üniversiteler ile akademik işbirliğimiz bulunmakta, bu işbirliklerimiz sayesinde araştırmamızın değerini ve önemini akademik olarakta tescillemiş durumdayız, ülkemizde de akademik alanda pek çok çalışma ve araştırmaya imza atmış olan Yıldız Teknik Üniversitesi ile işbirliğimizin ilk adımlarını attık, birlikte gerçekleştireceğimiz çalışmalar ile şirketlerimize sağladığımız desteklerin yanı sıra akademik alanda da bilgi ve birikimlerimiz ile destek olamaya devam edeceğiz” diye konuştu.