Gündem Yüksek Sosyete 11. yeni bölüm fragmanı nefes kesti! - İzle

Yüksek Sosyete 11. yeni bölüm fragmanı nefes kesti! - İzle

27.08.2016 - 11:51 | Son Güncellenme:

Yüksek Sosyete dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Yüksek Sosyete 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek olan Yüksek Sosyete dizisi 11. yeni bölümü için heyecan dorukta. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

Yüksek Sosyete 11. yeni bölüm fragmanı nefes kesti - İzle

Yüksek Sosyete 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Yüksek Sosyete dizisi yeni bölümü için heycan dorukta. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Yüksek Sosyete dizisi yeni bölüm tüm detayları haberimizde. Başrollerini Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk’ün paylaştığı Yüksek Sosyete dizisi Bi Yapım’ın imzasıyla ekrana gelmeye devam ediyor. Yüksek Sosyete 11. yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Star'da!

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete son bölümünde, Kerem'in itirafıyla allak bullak olan Cansu, gerçeklerle nasıl baş edeceğini bilemez. Bu zamansız itiraf Mert'in planlarını suya düşürür. Yıllardır yan yana yürüyen iki dost, ilk defa karşı karşıya gelirler. Bu kavga aynı zamanda onların dostluklarının en büyük sınavıdır. Diğer yandan Levent’in hayatına girmesiyle yeni bir düzen kurabileceğine inanan Süreyya, yıllardır boyun eğdiği Metin’e boşanma davası açmaya karar verir.

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖPÜŞME SAHNESİ DAMGA VURDU

Final sahnesinde ise Kerem Cansu'yu öptü ve Mert olmadığını açıkladı. Her ne kadar ikili birbirlerine gerçekleri öğrenince hiçbir seşin değişmeyeceğini söylese de Cansu'nun bu itiraf karşısında ne diyeceği ve ne yapacağı Yüksek Sosyete'nin 10. yeni bölümünde belli olacak.

Haberin Devamı

Diğer yandan Avukat Levent, (Nihat Altınkaya) Süreyya'yı (Zuhal Olcay) etkilemeyi başardı. İkili proje üzerinde çalışmaya karar verse de Levent'in jestleri ve kurları Buzlar Kraliçesi olarak bilinen Süreyya Koran'ın gülümsemesine neden oldu.


Sevgili olan Mert-Ece ve Kerem-Cansu arasında neler yaşanacağı, çiftlerin gerçekleri öğrenince verecekleri tepkiler, Süreyya-Levent arasındaki yakınlaşmanın boyutu ve merak edilen diğer soruların cevabı ise önce henüz yayınlanmayan Yüksek Sosyete 10. yeni bölüm fragmanında sonra yeni bölümde belli olacak.

Yapım: Bi Yapım
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senaryo: Yazı Odası

Oyuncu Kadrosu: Cansu: Hazar Ergüçlü, Kerem: Engin Öztürk, Ece: Meriç Aral ,Mert: Ozan Dolunay ,Süreyya: Zuhal Olcay ,Metin: Hakkı Ergök ,Bedia: Aliye Uzunatağan ,ılmaz: Taner Barlas ,Ayşen: Hülya gülşen Irmak ,Işıl: Ceyda Tepeliler ,Begüm: Gülşah Çomoğlu ,Can: Özgün Çoban ,Ercan: Yasin Çam ,Şirin: Aybike Turan

YÜKSEK SOSYETE YENİ FRAGMAN YORUMLARI

-Mutlu bir bölümden sonra böyle bir fragman?
-Çok saçma ama ben Süreya ve levent için izliyorum
-Parasi yok ya Cansu hemen sahtekar
-Cansu Boşuna Tepki Verdi
Kendi de yalan söylüyor
-Cansu sanki hiç yalan söylemiyo yaa bide sahtekar diyo kereme kendi ne acaba?
-fragman kotu olmus ikinci fragman ne olcak acaba.