Gündem Yüksek Sosyete 13. bölüm bu hafta yayınlanacak mı?

Yüksek Sosyete 13. bölüm bu hafta yayınlanacak mı?

12.09.2016 - 09:27 | Son Güncellenme:

Yüksek Sosyete 13. bölüm fragmanı için meraklı bekleyiş devam ediyor. Peki Yüksek Sosyete 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana büyük beğeni kazanan Yüksek Sosyete 13. yeni bölüm hakkında merak edilen detaylar haberimizde...

Yüksek Sosyete 13. bölüm bu hafta yayınlanacak mı

Star Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Yüksek Sosyete 13. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Perşembe akşamları ekrana gelen Yüksek Sosyete 13. yeni bölü şimdiden merak edilmeye başlandı. Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral gibi isimlerin yer aldığı Yüksek Sosyete dizisi hakkında merak edilen detayları sizin için derledik.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yüksek Sosyete yeni bölümleri ile her perşembe Star Tv ekranında...

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüksek Sosyete’de Yas

Kerem'e gerçekleri açıklayamadan Can'ın kazasını öğrenen Cansu, ailesiyle beraber umutla iyi bir haber bekler. Bu sürede ise Kerem'i kendinden uzak tutmaya çalışır. Cansu'nun yalanlarını yakalayan ve iyice şüphelenmeye başlayan Kerem, onun hakkında araştırma yapmaya başlar.

Kerem'in Cansu hakkında buldukları kafasını daha çok karıştırır. Bu sırada Ece ve Mert Cansu'ya destek olmaya çalışırlar. Diğer yandan Can'ın kazasından kendini sorumlu tutan Süreyya derin bir uçurumun eşiğindedir. Cansu'nun büyük sırrı ise hiç beklenmeyen bir anda, bütün sosyetenin önünde onu köşeye sıkıştırır.

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete'de keyifler yerinde!

Yaz sezonunda milyonları ekran başına dizi, yakaladığı başarıyı yeni yayın dönemine taşıyor!

11 bölümü geride bırakan Yüksek Sosyete, yeni yayın döneminde de her Perşembe Star ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Genç ve yetenekli kadro yeni sezona hazır!
Star TV’nin yeni yayın dönemi tanıtım filmi çekimlerinde dizinin genç ve yetenekli dörtlüsü Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral ve Ozan Dolunay hazır bulundular. Yaz döneminin yorgunluğuna rağmen çekimler boyunca çok keyifli olan ekip tanıtım filminin de enerjisini yükseltti.