Gündem Yüksek Sosyete 14. bölüm fragmanında Kerem ve Cansu ayrılıyor!

Yüksek Sosyete 14. bölüm fragmanında Kerem ve Cansu ayrılıyor!

29.09.2016 - 07:31 | Son Güncellenme:

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yüksek sosyete yayınlanan son bölümünde yer alan heyecan ve tutku dolu sahneleriyle oldukça dikkat çekti. Yüksek Sosyete 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam Star TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak olan Yüksek Sosyete'de Kerem ve Cansu arasında ki herşey bitiyor. Yüksek sosyete 14. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda...

Yüksek Sosyete 14. bölüm fragmanında Kerem ve Cansu ayrılıyor

Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği Yüksek Sosyete 14. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen sevilen dizi Yüksek Sosyete'de bu hafta Kerem ve Cansu arasında ipler iyiden iyiye geriliyor.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 14. BÖLÜM FRAGMANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Nihat Altınkaya, Hakkı Ergök ve Aliye Uzunatağan’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturduğu Bi Yapım imzalı dizinin kadrosuna, son olarak ‘Tatlı İntikam’ dizisinde Ceyda karakterini canlandıran Seren Deniz Yalçın dahil oldu. Senaryosunu Yazı Odası’nın kaleme aldığı dizide Seren Deniz Yalçın, bu hafta yayınlanacak olan 14.bölümden itibaren kadroda olacak.

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cansu; abisinin yasını tutarken hiçbir şeyden haberi olmayan Kerem, Cansu'nun sırrının peşine düşer. Ancak karşısına çıkan hikaye Kerem için büyük bir sürpriz olur. Cansu ile Koran'ların Konağı'nda karşılaşan Mert ise bu sırla ilgili önemli bir karar vermek zorundadır. Bir yandan da Ece'ye gerçekleri itiraf etmeyi karar verir. Süreyya ise Can'ın ardından toparlanmaya çalışırken; hem Metin hem de Levent'ten gelen itiraflar karşısında ne yapacağını şaşırır.

Haberin Devamı

SEREN DENİZ YALÇIN HAKKINDA MERAK EDİLENLER

1993 yılında Ankara'da doğan Seren Deniz Yalçın, Hacettepe Üniversitesi Alman Dili Edebiyatı mezunudur. Deniz Gökçe Kayhan Oyunculuk Eğitimi almıştır. 2014 yılında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmıştır. Unutma Beni dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Yüksek Sosyete 14. bölüm fragmanında Kerem ve Cansu ayrılıyor