Gündem Yüksek Sosyete 14. bölüm fragmanında sürpriz gelişme!

Yüksek Sosyete 14. bölüm fragmanında sürpriz gelişme!

27.09.2016 - 08:43 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Yüksek Sosyete 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Yüksek Sosyete 14. bölümde Cansu Kerem'e olan aşkını Begüm'e anlatacaktır. Yüksek Sosyete nefes kesen yeni bölümde Begüm Cansu'yu kandırmayı başarabilecek mi?

Yüksek Sosyete 14. bölüm fragmanında sürpriz gelişme

Yüksek Sosyete 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları Star Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Yüksek Sosyete'de bu hafta Kerem Cansu'dan ayrılma kararı alacak. Star TV’nin yaz sezonunda başlayan ve ilgiyle takip edilen dizisi Yüksek Sosyete’nin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Haberin Devamı

Ekranların yeni dizisi Yüksek Sosyete'nin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete 14. bölüm fragmanında Kerem ve Cansu ayrılıyor. Nefes kesen Yüksek Sosyete 14. yeni bölümüyle Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Nihat Altınkaya, Hakkı Ergök ve Aliye Uzunatağan’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturduğu Bi Yapım imzalı dizinin kadrosuna, son olarak ‘Tatlı İntikam’ dizisinde Ceyda karakterini canlandıran Seren Deniz Yalçın dahil oldu. Senaryosunu Yazı Odası’nın kaleme aldığı dizide Seren Deniz Yalçın, önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 14.bölümden itibaren kadroda olacak.

Yüksek Sosyete 14. bölüm fragmanında sürpriz gelişme

Yüksek Sosyete, yeni bölümleriyle Perşembe 20.00’da Star TV’de!

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 14. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yüksek Sosyete son bölüm'de Kerem Cansu hakkında gerçekleri öğrenmeye başladı. Cansu; abisinin yasını tutarken hiçbir şeyden haberi olmayan Kerem, Cansu'nun sırrının peşine düşer. Ancak karşısına çıkan hikaye Kerem için büyük bir sürpriz olur. Cansu ile Koran'ların Konağı'nda karşılaşan Mert ise bu sırla ilgili önemli bir karar vermek zorundadır. Bir yandan da Ece'ye gerçekleri itiraf etmeyi karar verir. Süreyya ise Can'ın ardından toparlanmaya çalışırken; hem Metin hem de Levent'ten gelen itiraflar karşısında ne yapacağını şaşırır.

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

DİZİNİN KONUSU VE KÜNYE
Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesi... Kerem, emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu, Cansu ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz.

Yapım: Bi Yapım
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senaryo: Yazı Odası

Oyuncu Kadrosu:
Ece: Meriç Aral
Mert: Ozan Dolunay
Cansu: Hazar Ergüçlü
Kerem: Engin Öztürk
Süreyya: Zuhal Olcay
Metin: Hakkı Ergök
Bedia: Aliye Uzunatağan
Yılmaz: Taner Barlas
Ayşen: Hülya Gülşen Irmak
Işıl: Ceyda Tepeliler
Begüm: Gülşah Çomoğlu
Şirin: Aybike Turan
Can: Özgün Çoban
Ercan: Yasin Çam