Gündem Yüksek Sosyete 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yüksek Sosyete 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

01.10.2016 - 11:06 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Yüksek Sosyete 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Yüksek Sosyete 15. yeni bölümde Kerem ve Cansu arasında gergin anlar yaşanmaya devam ediyor. Yüksek Sosyete heyecan dozu yüksek yeni bölüm ile Perşembe akşamı ekrana geliyor.

Yüksek Sosyete 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği Yüksek Sosyete 14. bölüm yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen sevilen dizi Yüksek Sosyete'de bu hafta Kerem ve Cansu arasında ipler iyiden iyiye geriliyor.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YÜKSEK SOSYETE 15. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cansu ayrılık acısı çekiyor.
Ayrılık acısı yaşayan Cansu, kendini anlatmak istese de, Kerem onu asla dinlemez. Sürpriz bir şekilde çıkıp gelen Sude ise ikili arasındaki dengeleri değiştirir. Kerem'i tamamen kaybedeceğini düşünen Cansu, Sude'nin de gelmesiyle iyice köşeye sıkışır. Diğer yandan yönetim kurulu için çalışan Mert'in imdadına yine Ece koşar. Ama birbirlerini hakkında öğrendikleri ikisinin arasındaki uçurumu daha da belirginleştirir. Bu sırada; Metin'in tekrar Süreyya'yı kazanmaya çabalarını gören Levent, Süreyya'yı cevabı zor bir soruyla karşı karşıya bırakır.

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Cansu; abisinin yasını tutarken hiçbir şeyden haberi olmayan Kerem, Cansu'nun sırrının peşine düşer. Ancak karşısına çıkan hikaye Kerem için büyük bir sürpriz olur. Cansu ile Koran'ların Konağı'nda karşılaşan Mert ise bu sırla ilgili önemli bir karar vermek zorundadır. Bir yandan da Ece'ye gerçekleri itiraf etmeyi karar verir. Süreyya ise Can'ın ardından toparlanmaya çalışırken; hem Metin hem de Levent'ten gelen itiraflar karşısında ne yapacağını şaşırır.

SEREN DENİZ YALÇIN HAKKINDA MERAK EDİLENLER

1993 yılında Ankara'da doğan Seren Deniz Yalçın, hacettepe Üniversitesi Alman Dili Edebiyatı mezunudur. Deniz Gökçe Kayhan Oyunculuk Eğitimi almıştır. 2014 yılında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmıştır. Unutma Beni dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.