Gündem Yüksek Sosyete 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yüksek Sosyete 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

28.10.2016 - 11:15 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan Yüksek Sosyete dün akşam 18. son bölüm ile ekrana geldi. Ekrana gelen Yüksek Sosyete son bölümde Kerem Cansu'dan intikam almak için Sude'yi öptü. Gördükleri karşısında şaşkına dönen Yüksek Sosyete dizisinin 19. yeni bölüm fragmanı merak edilemeye başladı. Yüksek Sosyete 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Yüksek Sosyete 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yüksek Sosyete 19. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Dün akşam ekrana gelen Yüksek Sosyete son bölümde Kerem Cansu'dan intikam almak için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bi Yapım imzalı Yüksek Sosyete dizisinin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Zuhal Olcay, Hakkı Ergök yer alıyor. Yüksek Sosyete yeni bölümleriyle her Perşembe Star TV ekranında...

YÜKSEK SOSYETE 18. SON BÖLÜM ÖZETİ

Kerem'e karşı hala kendini suçlu hisseden Cansu her fırsatta kendini affettirmeye çalışır ancak Kerem, bu çabaları görmezden gelir. Sonunda Kerem, bu aşka kapılarını tamamen kapatmak için affedilmez bir adım atar. Oliva'yı ve Mert'i kaybedecek olmanın hırsıyla Bedia, bu ortaklık nedeniyle Süreyya'yı suçlar. İki kadın tekrar karşı karşıya gelir ve aralarındaki dostluk köprüleri yıkılır. Diğer yandan Bedia'nın baskısı işe yaramaz, Ece Mert'e daha sıkı sarılır. Süreyya'yı ise zor günler beklemektedir. Metin, Levent konusunda ipleri eline almaya çalışırken, Işıl ise Ela'yı almak için her şeyi göze almıştır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 19. BÖLÜM FRAGMANI

Yüksek Sosyete 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.