Gündem Yüksek Sosyete 2. bölümüyle reyting rekorları kırdı!

Yüksek Sosyete 2. bölümüyle reyting rekorları kırdı!

24.06.2016 - 16:28 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Yüksek Sosyete, yayınlanan 2. bölümüyle adeta izleyicileri ekran başına kilitledi. Reyting sıralamalarında aldığı başarıyla yapımcılarının yüzünü güldüren dizi Yüksek Sosyete ilgi odağı oldu. Peki son bölümde neler yaşandı? İşte Yüksek Sosyete ile ilgili detaylar...

Yüksek Sosyete 2. bölümüyle reyting rekorları kırdı

Başrollerini Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı Yüksek Sosyete yayıandığı ilk bölümden beri çok beğenildi. Yüksek Sosyete, zirve tırmanışını dün akşam da sürdürdü.

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete, hem totalde hem de AB’de 2. sıraya yerleşerek yine yapımcısını ve kanalının yüzünü güldürdü.

İlk bölümünde, Asla Vazgeçmem (Show TV), Yeter (ATV), Kördüğüm (Fox TV) gibi güçlü yapımları geride bırakarak güzel bir çıkış yapan dizi, aynı dizilere yine fark atarak ‘Bu iş tamamdır” dedirtti.

Senaryosunu ‘Yazı Odası’nın yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı, yapımcılığını Bi Yapım’ın üstlendiği Yüksek Sosyete, ikinci bölümünde iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

Yüksek Sosyete, geçen hafta yayınlanan ilk bölümünde totalde 4., AB’de ise 3. sırada yer almıştı.

YÜKSEK SOSYETE 2. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

YÜKSEK SOSYETE 2. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Yüksek Sosyete 2. bölümüyle reyting rekorları kırdı

KEREM, MERT'İN YER DEĞİŞTİRME TEKLİFİNİ KABUL EDİYOR!

Ait olduğu yeri ve insanları arayan Cansu; Oliva’da çalışmaya başladığı ilk gün başını belaya sokar. Onu kurtarabilecek tek kişi Kerem'dir ama Cansu, onun şartlarına uymaz. Mert’in yer değiştirme teklifini kabul eden Kerem; Yüksek Sosyete dünyasına alışmaya çalışırken hem Mert’le hem ailesiyle hem de Cansu'yla ilgilenmek zorundadır.

Haberin Devamı

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Yüksek Sosyete 2. bölümüyle reyting rekorları kırdı

Hazar Ergüçlü (d. 1 Ocak 1992, KKTC), Kıbrıs Türkü oyuncu.
Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır.