Gündem Yüksek Sosyete 22. bölüm fragmanında Kerem bir karar aşamasında!

Yüksek Sosyete 22. bölüm fragmanında Kerem bir karar aşamasında!

22.11.2016 - 11:52 | Son Güncellenme:

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yüksek Sosyete yine heyecan dolu bir bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Yüksek Sosyete 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Kerem Cansu ve davası arasında sıkışıp kalıyor. Yüksek Sosyete yeni bölümü ile yarın akşam Star'da.

Yüksek Sosyete 22. bölüm fragmanında Kerem bir karar aşamasında

Ekranların merakla beklenen dizisi Yüksek Sosyete 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete'nin 22. bölümünde Bedia Hanım'ın meme kanseri olduğu öğrenilir. Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde tedaviye başlayan Bedia'nın Mert'ten tek isteği Ece'den ayrılmasıdır. Heyecan dolu yeni bölümüyle Yüksek Sosyete Perşembe akşamı Star'da.

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde Mert ile Ece ayrılıyor mu? Kerem Cansu ve davası arasında sıkışıp kalıyor, peki hangisini seçecek? Süreyya Levent'ten ayrılma kararı vermiştir. Tüm ilişkilerin seyri nasıl değişecek? Hepsi Yüksek Sosyete'nin Perşembe akşamki yeni bölümünde olacak.

YÜKSEK SOSYETE 22. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Metin'in başının derde girmesiyle Cansu ve Kerem arasında esen barışma rüzgarları sekteye uğrar. Cansu, babasını ihbar edenin kim olduğunu merak eder ve Kerem'den şüphelenir. Bu şüphe; Kerem ve Cansu arasında büyük bir hesaplaşmanın ilk adımı olur. Diğer yandan magazinin bu skandala ilgisi, Mert ve Ece ilişkisini derinden etkiler. Mert'in verdiği ani bir karar Bedia, Mert ve Ece arasındaki tüm dengeleri değiştirir. Levent ve Metin arasındaki savaşın bedelini artık Süreyya ödemektedir. Levent ve Süreyya için ilişkilerinin yönünü belirleyecek bir yüzleşmenin zamanı gelmiştir.

Haberin Devamı

Oyuncular & Künye

Yapım: Bi Yapım
Yapımcı: Burak Sağyaşar
Yönetmen: Feride Kaytan
Senarist: Yazı Odası

Cansu
Hazar Ergüçlü

Kerem
Engin Öztürk

Ece
Meriç Aral

Mert
Ozan Dolunay

Süreyya
Zuhal Olcay

Metin
Hakkı Ergök

Bedia
Aliye Uzunatağan

Yılmaz
Taner Barlas

Ayşen
Hülya Gülşen Irmak

Işıl
Ceyda Tepeliler

Begüm
Gülşah Çomoğlu

Can
Özgün Çoban

Ercan
Yasin Çam