Gündem Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

03.12.2016 - 11:15 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Yüksek Sosyete dizisinde Kerem ve Cansu arasında yaşanan aşkı bitirmek için Süreyya ve Begüm devreye girer. Yüksek Sosyete heyecan dozu yüksek yeni bölüm ile Cumartesi akşamı Star TV'de...

Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yüksek Sosyete'de Kerem ile Cansu aşkı büyük bir sınavdan geçiyor. Kerem'in itirafı Cansu'nun duygularını değiştirecek mi? Mert hasta olan babaannesi ve sevdiği kız olan Ece arasında kalıyor. Levent ise Süreyya'dan vazgeçmiyor. Yüksek Sosyete heyecanlı olaylarıyla bu akşam ekrana geldi.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bi yapım imzalı Yüksek Sosyete dizisinin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Taner Barlas yer alıyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen Yüksek Sosyete dizisinin yönetmen koltuğunda ise Burak Sağyaşar oturuyor.

YÜKSEK SOSYETE 23. SON BÖLÜM ÖZETİ

Yüksek Sosyete yeni bölümde Cansu, Kerem’in yaptığı büyük fedakarlığı öğrenebilecek mi?

Cansu, Kerem'in tavırlarından şüphelenir ve onu takip etmeye başlar. Fakat bu takip onu hiç bilmediği bir gerçekle karşılaştırır. Cansu; Kerem'in onun için yaptığı büyük bir fedakarlığı öğrenir ve bu iyiliğe kendi imkanlarını kullanarak karşılık verir. Ancak Cansu'nun bu hareketi Kerem'i Süreyya'nın hedefi haline getirir. Artık Süreyya'nın tek bir amacı vardır; Cansu ve Kerem'i ayırmak. Bu sırada hastalığıyla boğuşan Bedia, oldukça riskli bir ameliyata girmelidir ama ikna olmaz. Mert hem babaannesinin yanında olmaya hem de Ece'ye hiçbir şey hissettirmemeye çalışır. Levent ve Süreyya cephesinde ise; Cansu Levent'e sürpriz bir ziyarette bulunur. Diğer yandan Metin ve Levent kozlarını paylaşır ama bu durum Süreyya için işleri daha da zorlaştıracaktır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 24. BÖLÜM FRAGMANI