Gündem Yüksek Sosyete 5. bölümde neler oldu?

Yüksek Sosyete 5. bölümde neler oldu?

21.07.2016 - 14:24 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarının yeni gözdesi Yüksek Sosyete, ekranlara gelen 5. yeni bölümüyle seyircileri adeta ekrana kilitledi. Peki Yüksek Sosyete'de neler oldu? Yüksek Sosyete 5. son bölümünde Kerem'den köşe bucak kaçan Cansu, Kerem'in evlenmeyeceğini öğrenen Ece'nin yalvarmalarına dayanamaz ve piknik teklifini kabul eder.İşte son bölüm özet ve detaylarıyla Yüksek Sosyete haberimizde...

Yüksek Sosyete 5. bölümde neler oldu

Star TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yüksek Sosyete dizisinin 5. bölüm yayınlandı. İzleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Yüksek Sosyete dizisinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kerem'in evleneceğini öğrenen Cansu şok geçirdi fakat Kerem'in evlenip evlenmeyeceği belli mi? Peki Kerem'in kararı ne olacak? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerini Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk’ün paylaştığı Yüksek Sosyete yeni bölümü ile 21 Temmuz Perşembe günü saat 20:00'da Star TV' de yayınlandı.

YÜKSEK SOSYETE YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yüksek Sosyete'de beklenen yakınlaşma!

Ece'nin gönlünü almaya çalışan Mert; dörtlümüz için göl kenarında bir piknik ayarlar. Kerem'den köşe bucak kaçan Cansu, Kerem'in evlenmeyeceğini öğrenen Ece'nin yalvarmalarına dayanamaz ve piknik teklifini kabul eder. Böylece dörtlümüz; sürpriz yakınlaşmaların habercisi bir pikniğe doğru yola çıkar.

Yüksek Sosyete 5. bölümde neler oldu

Diğer yandan Metin, Süreyya'yı geri kazanmak için romantik jestlere başvurur. Bu gelişmelerden haberi olmayan Işıl ise Süreyya’ya karşı verdiği savaşı kazandığını düşünür. Ama iki kadını da bekleyen kötü bir sürpriz vardır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 5.BÖLÜM 1.FRAGMAN

YÜKSEK SOSYETE 5.BÖLÜM 2.FRAGMAN

YÜKSEK SOSYETE KONUSU

Yüksek Sosyete’nin en tanınmış ailelerinden birinin kızı olan Cansu, kendine yeni bir hayat kurmak için karşısına çıkan işaretleri takip etmeye başlar. Kerem ise varlıklı bir aileye hizmet ederek büyümüş, emektar bir çiftin tek oğludur. Kerem, hayallerini gerçekleştirmek için çocukluk arkadaşı Mert’le bir aylığına yer değiştirmeyi kabul eder. Cansu ve Kerem’in yolları tam da bu anda kesişir. İkisinin de gerçek kimliklerini sakladığı bir dünyada, belki de aşk tüm farkları, sınıfları, kaderi yener.