Gündem Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm nefes kesti!- İzle

Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm nefes kesti!- İzle

04.08.2016 - 09:50 | Son Güncellenme:

Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ekrana geliyor. Kerem ile Cansu arasında aşk rüzgarı esmeye devam ediyor. Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm fragmanları ve merak edilen tüm detayları sizin için derledik. İşte Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm fragmanları ve merak edilen tüm detayları...

Yüksek Sosyete 7. yeni bölüm nefes kesti- İzle

Star TV' nin vazgeçilmez dizisi Yüksek Sosyete geçen hafta izlenme rekoru kırmıştı. Kerem ile Cansu ve Ece ile Mert'in arasındaki yakınlaşmalar izleyiciyi ekrana kilitlerken, Cansu'nun gözyaşları ise izleyiciye duygusal anlar yaşatmıştı. İzleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Yüksek Sosyete dizisinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kerem ile Cansu arasında aşk rüzgarları esmeye devam ediyor. Aşık olduğu adama karşı iyice umudunu yitiren Ece ise Mert‘ e istediği şansı verecek mi? Süreyya için ise yeni bir aşk mı kapıda? İşte tüm merak edilenleriyle Yüksek Sosyete haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engün Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay gibi isimleri rol aldığı Yüksek Sosyete yeni bölümüyle her Perşembe akşamı saat 20.00' de Star TV' de!

YÜKSEK SOSYETE 7. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

YÜKSEK SOSYETE'DE DÜĞÜN VAR!

Cansu, Süreyya'nın zoruyla bir sosyete düğününe katılacak ama davetlilerin arasında Mert Çalhan da var! Tabii ki Mert, yerine Kerem'i gönderecek. Cansu ve Kerem sosyete düğününde sırları ortaya çıkmasın diye birbirinden köşe bucak kaçacaklar. Diğer yandan Ece ve Mert bir mahalle düğününde sürpriz bir gece yaşayacak. Mutlu aile tablosu rolünü oynamaya çalışan Koran Ailesi'ndeki herkes için ise düğün beklenmedik gelişmelere gebe olacak. Davetsiz olarak düğüne gelen Işıl, Süreyya cephesinde bardağı taşıran son damla olacak. Cansu ve Süreyya yüzleşecek, anne kız arasındaki bu duygu yüklü hesaplaşmada yıllardır saklanan "uğursuzluk" sırrı açığa çıkacak.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 4 Ağustos Perşembe
Yayın Saati: 20.00

Yüksek Sosyete dizisinde sürpriz değişiklik

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Yüksek Sosyete'de yönetmen değişikliği yaşandı.

Yapımcılığını Bi yapım'ın üstlendiği yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun yaptığı başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral ve Hakkı Ergök'ün yer aldığı diziyi Metin Balekoğlu ve ekibi yönetiyordu. Fakat Metin Balekoğlu ve ekibi ile dün yollar ayrıldı.

Dizinin yeni yönetmeni ise daha önce Acemi Cadı, Ay Tutulması, Vicdan, Hayat Yolunda dizilerinin yönetmenliğini yapan Feride Kaytan oldu. Feride Kaytan ve ekibi 8. bölüm'den itibaren diziyi çekmeye başlayacak.

Yüksek Sosyete yeni bölümleriyle her perşembe 20:00'da Star'da...

YÜKSEK SOSYETE 7. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMAN

Yüksek Sosyete yeni bölümde Cansu ailesinini sırlarını öğrenecek. Gidecekleri sosyetik partide yine Kerem ile karşılaşan Cansu duygusal anlar yaşıyor.

YÜKSEK SOSYETE 7. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerem ve Cansu göl evinde mahsur kalırlar. Göl evinde geçirdikleri bu uzun gece ikili arasında yakınlaşmaların ve yüzleşmelerin yaşadığı bir gece olur. İkili arasında yaşananları duyan Ece ise Mert’le baş başa kalır. Ece’nin kırılan kalbini onarmak için konuşmaya çalışan Mert; kendine bile itiraf edemediği hisleri fark eder. Böylece; dörtlümüz arasındaki tüm dengeler değişir. Bu değişim; yeni itirafların da habercisidir. Diğer yandan Metin tarafından bir kez daha ihanete uğrayan Süreyya’nın yeni tanışacağı kişi hayatını tümden değiştirmek üzeredir.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE KONUSU

Yüksek Sosyete’nin en tanınmış ailelerinden birinin kızı olan Cansu, kendine yeni bir hayat kurmak için karşısına çıkan işaretleri takip etmeye başlar. Kerem ise varlıklı bir aileye hizmet ederek büyümüş, emektar bir çiftin tek oğludur. Kerem, hayallerini gerçekleştirmek için çocukluk arkadaşı Mert’le bir aylığına yer değiştirmeyi kabul eder. Cansu ve Kerem’in yolları tam da bu anda kesişir. İkisinin de gerçek kimliklerini sakladığı bir dünyada, belki de aşk tüm farkları, sınıfları, kaderi yener.