Gündem Yüksek Sosyete dizisi ne zaman başlayacak?

Yüksek Sosyete dizisi ne zaman başlayacak?

29.05.2016 - 15:37 | Son Güncellenme:

Star Tv 2016 yaz sezonuna sıkı bir giriş yapmayı planlıyor. 2 sezondur yaz sezonun da başlattığı dizilerden çok para kazanan Star Tv bu sezon Yüksek Sosyete ile izleyenleri ekrana kilitleyecek gibi gözüküyor. İşte Yüksek Sosyete dizisi ile ilgili detaylar...

Yüksek Sosyete dizisi ne zaman başlayacak

Burak Sağyaşar‘ın firması Bi yapım bu yaz iki dizi ile ekrana gelecek. Kanalın ilk dizisi yaz ayında Show’da başlayacak olan ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisi. Diğer dizisi ise oyuncu seçimleri devam eden ”Yüksek Sosyete” olacak.

Haberin Devamı

Başrollerini Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk’ün paylaşacağı Yüksek sosyete dizisinin çekimleri geçtiğimiz gün başladı. Bi Yapım’ın imzasıyla ekrana gelecek olan dizinin hikayesini son olarak ‘Maral: En Güzel Hikayem’de kalem oynatan Pınar Bulut Deren senaryolaştırırken, yönetmen koltuğunda ise yakında ekran hayatına başlayacak olan ‘Hangimiz Sevmedik’in ilk bölümlerini de çeken Metin Balekoğlu oturacak.

Alınan dizi haberlerine göre ise Yüksek Sosyete dışında Star Tv’de ekrana gelecek olan diğer bir dizide Şahane Damat olacak. Bi Yapım elinde ki senaryolardan Yüksek Sosyete isimli senaryoyu hayata geçirmek için kolları sıvadı. Star Tv’nin yeni dizisi Yüksek Sosyete’nin temmuz ayında izleyici ile buluşması bekleniyor.