Hakkari Yüksekova'da Denetimler Arttı

Yüksekova'da Denetimler Arttı

10.02.2017 - 14:29 | Son Güncellenme:

.

Yüksekovada Denetimler Arttı

HAKKARİ (AA) - Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri iş yerlerine yönelik denetimlerini sıkılaştırdı.

Haberin Devamı

İlçe merkezinde birçok iş yerinin denetlendiği çalışmalarda marketlerde satılan gıdaların son kullanma tarihleri incelendi.

Fırınlarda ise ekmeğin gramajı ve imalathane bölümleri ekipler tarafından kontrol edildi.

Genel temizlik, personel hijyeni, makine ve araç temizliği, çalışan personelin çalışma ve sağlık karneleri, iş yeri ruhsatı ile portör muayenelerini gözden geçiren ekipler, kontrollerde eksiği bulunan iş yerleri uyarılırken daha önceki uyarılarını dikkate almayan iş yerlerine cezai işlem uygulandı.

Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan yaptığı açıklamada, söz konusu denetimlerin programlı bir şekilde devam edeceğini bildirdi.

Kent merkezinde onlarca iş yerinin denetlendiğini kaydeden Özcan, şu bilgileri aktardı:

Haberin Devamı

"Sağlık konusundaki hassasiyetimizi kesinlikle işimize de yansıtacağız. Vatandaşlarımızın güven içinde alış verişlerini yapabilmeleri için gerekli tüm tedbirleri alacağız. Birçok alanda yaptığımız denetimler ekiplerimizce kapsamlı bir şekilde sürecek. Bu memleket hepimizin. O yüzden esnafımızdan ricamız gerekli kurallara uymalarıdır. Bu konuda esnafımıza güveniyoruz."