Gündem Yüksekova’da sokağa çıkma yasağı ilanı

Yüksekova’da sokağa çıkma yasağı ilanı

27.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

n Bingöl kent merkezindeki Yenişehir Polis Merkezi yakınlarındaki Hürriyet Caddesi’nde devriye gezen özel harekat polisine ait zırhlı araca, gece yarısı saldırı düzenlendi. 2 polis yaralandı.

Yüksekova’da sokağa çıkma yasağı ilanı


- Şırnak Çakırsöğüt 1’inci Jandarma Komando Tugay Komutanlığı’na sızma girişiminde bulunan bir grup PKK’lının etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonda 1’i kadın 3 PKK’lının öldürüldü.
- Şırnak’ın Uludere ilçesinde Karaçalı Üs Bölgesi’nde askerlere Irak tarafından saldırı düzenlendi. 2 terörist öldürüldü.
- Şırnak’ın İdil ilçesinde devriye görevi yürüten polis zırhlı aracına PKK’lılar ateş açtı.
- PKK operasyonları için özel eğitimli komandolar, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine getirildi.
- Hakkari Valiliği’nce Yüksekova ilçesinde artan terör olayları nedeniyle huzur ve asayiş ortamının tekrar tesis edilmesi için ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
- Mardin’in Kızıltepe ilçesinde hakim, savcı veya kaymakama suikast yapılacağı ihbarını değerlendiren polis, 6 örgüt üyesini silahlarıyla birlikte ele geçirdi.
- İstanbul Bayrampaşa’da, polis üniforması giyen bir kadının üzerinden sahte polis rozeti ve oyuncak silah çıktı. Şüpheli gözaltına alındı.
- Bingöl’ün Kıgi ilçesinde yapımı devam eden Kiğı Barajı’na roketatar ve ağır silahlarla saldırı düzenleyen PKK’lılar ile güvenlik güçlerinin çatışmasında 4 kişi yaralandı.

Yazarlar