Konut Yunan Villaları İstanbul'da Satışa Sunulacak!

Yunan Villaları İstanbul'da Satışa Sunulacak!

15.02.2011 - 15:17 | Son Güncellenme:

Dünya gayrimenkul piyasasının önemli oyuncuları arasındaki yerini her geçen gün artıran Türkiye, yabancı emlak devlerinin ilgisini çekiyor.

Yunan Villaları İstanbulda Satışa Sunulacak

Yunan Villaları İstanbulda Satışa Sunulacak
Rusya ve Ortadoğu ülkelerinden çok sayıda ziyaretçinin beklendiği İstanbul Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'na Yunanistan'dan da katılım oldu. Fuara Yunanistan'dan katılan bir firma, Yunan adalarındaki birbirinden lüks konut projelerini yarın açılacak bu fuarda tanıtacak.

Haberin Devamı

Fuara Yunanistan'dan katılacak Satori Real Estate firması, fuar süresince Rodos adasında villalar, malikaneler, Mikonos adasında 14 villa, Yunanistan merkezde yeni inşaat projeleri için çok uygun konumda vadiler, araziler, rezidanslar, lüks yapılar, plazalar, binaları satışa sunacak.

Uptwins Deluxe Residence’da 170 bin TL’ye 1+1 daire!

Satori Real Estate firmasının sahibi Mary Georgopoulou, "İstanbul'daki fuara katılarak uluslararası boyutta profesyonel ilişkilerin genişletilmesini amaçlıyoruz. En sofistike ve özel sunacağımız gayrimenkuller için alıcılarla ve yatırımcılarla buluşmayı bekliyoruz. Ege Denizi'ne yayılan adaları ve harikulade güzelliğiyle Yunanistan, yatırımcılar için sayısız yatırım imkânları sunuyor." diye konuştu.

Haberin Devamı

FUARA KİMLER KATILACAK?

16-20 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'nı, CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık AŞ düzenliyor. TOKİ, Emlak Konut GYO, Türkiye Müteahhitler Birliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul İnşaatçılar Derneği tarafından desteklenen fuarda, 150'nin üzerinde proje görücüye çıkacak. Özyurtlar İnşaat, Cihan İnşaat, Fuzul Yapı, Artaş İnşaat, Emlak Konut GYO, TOKİ, Yeşilyurt İnşaat, Delmar Yapı, Nebioğlu Inwestment, Makro İnşaat, Babacan Yapı, Merih Yapı, Belde İnşaat, Şua İnşaat, Komsan Gayrimenkul, Özyurt-Vizyon ortaklığı, Yalçınlar Grup gibi Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul firmalarının yer aldığı fuara yurtdışından da yoğun katılım bekleniyor.

Üst gelir grubu tüketicinin yanı sıra her gelir grubuna uygun projelerin yer alacağı Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'nda firmaların kampanyaları da dikkat çekiyor. İstanbul'un hızlı değer kazanan bölgesi Kurtköy'de hayata geçen Elit Perla Palas konut projesinde, fuara özel yüzde 5 indirim veya vade farksız 30 ay taksitle daire satılacak. Bu kampanya sadece fuar süresince geçerli olacak ve Elit Perla Palas standını ziyaret edecek katılımcılara uygulanacak.

Akiş Grubu ve Garanti Koza Grup'a ait toplam 12 dönüm büyüklüğünde arsayı satın alan Babacan Yapı da İstanbul Bahçeşehir'in merkezinde konumlandıracağı yeni projesi Crown Deluxe'ü fuarda tanıtacak. Fuarda Avrupa Konutları, Elitcity-Halkalı, Nmerkez projeleri de yer alacak.