Gündem Yunus Emre 37. son bölüm ekrana kilitledi! İzle

Yunus Emre 37. son bölüm ekrana kilitledi! İzle

04.04.2016 - 10:58 | Son Güncellenme:

Aşkın yolculuğuna başladığımız Yunus Emre dizisinde 37. son bölüm heyecanı yaşandı. TRT 1 ekranlarında Salı günü ekrana gelen Yunus Emre dizisinde heyecan giderek büyüyor. Meraklandıran Yunus Emre 37. son bölümde Bacım Sultan ve Yunus Emre arasındaki düğüm çözüldü mü? İşte Yunus Emre son bölüm ve detayları...

Yunus Emre 37. son bölüm ekrana kilitledi İzle

Yapımını Tekden Film adına Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ ve İsa Yıldız’ın yazdığı, yönetmenliğini Kamil Aydın’ın yaptığı Aşkın Yolculuğu ‘Yunus Emre’ dizisi için heyecan dorukta. Başrollerini Yusuf Gökhan Atalay (Yunus Emre) Payidar Tüfekçioğlu ve (Tapduk Emre) Baran Akbulut’un (Molla Kasım) üstlendiği dizi Yunus Emre nefesleri kesecek bir bölümle ekrana geliyor. Merakla beklenen Yunus Emre 37. son bölüm ve detayları haberimizde...

Haberin Devamı

YUNUS EMRE SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 35. Bölümünde İsmail, Yunus ile Bacım Sultan’ın arasını yapabilmek için çeşitli girişimlerde bulunmuştur. Bacım Sultan da Yunus da İsmail’in bu girişimleri sonucunda mahcup olmuşlardır.Âdem, Tapduk Emre tarafından Molla Kasım’ın yanına verilmiştir. Bu durum, Molla Kasım’ın hoşnutsuzluğuna neden olmuştur. Candaroğlu Argun Bey ise oğlu Şahin’i çağırmıştır. Candaroğlu Argun Bey, oğlu Şahin’e Bacım Sultan’ı isteyecektir.

Yunus ise bu bilgiyi öğrendiğinde adeta yıkılmıştır. Haber, konakta yayılmıştır. Zahide, Bacım Sultan’ın Tapduk Emre’den istenecek olmasından hoşnut olmuştur. Zahide dergâha bu haberi vermek için gider. Durumu öğrenen Bacım Sultan, Şahin’le evlenmeye karşı çıkar. Hanım Ana’ya da duygularını anlatır. Zahide, Bacım Sultan’ı ikna etmeye çalışsa da başarısız olmuştur.TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda bu hafta; Bacım Sultan ile Yunus bu durum karşısında nasıl bir tutum göstereceklerdir? Tapduk Emre tüm bu olanlar karşısında ne yapacaktır? Kızı Bacım Sultan’ı Şahin Bey’e verecek midir? Zahide, Bacım Sultan’ı ikna etmek için hangi yollara başvuracaktır?

Haberin Devamı

Şahin ile Yunus karşı karşıya gelecek midir? Tapduk Emre tarafından Molla Kasım’ın yanına verilen Âdem ile Molla Kasım arasında neler yaşanacaktır? Tüm bu soruların cevabı, Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu 35. ve 36. bölümde verildi.

YUNUS EMRE 37. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YUNUS EMRE HAKKINDA

13. YÜZYIL DÜNYASI ANLATILIYOR
Yunus’un tasavvuf yolunda, hakikate ulaşmak için yaptığı yolculuğu ve bu yolda başta kendi nefsiyle olmak üzere verdiği savaş ile çektiği çileyi konu alan dizi, prodüksiyonuyla da dikkat çekiyor. Dizi için Beykoz Kundura Fabrikası’nda 13. yüzyılın dünyası inşa edilirken, ikinci sezonda açık ve kapalı platolara 5 bin metre plato ilave edildi. 15 bin metre kare kapalı ve açık platolarda Nallıhan Çarşı ve dükkânları, medrese, dergâh, ahi ocağı, han, konak, tekke, gibi mekânlar inşa edildi. Yine dizi için 400 kostüm ve 250 başlık üretilirken, toplamda 6 bin metre kumaş kullanıldı. Döneme ait 2 bine yakın araç, gereç ve alet ise sıfırdan imal edildi.

Haberin Devamı

OYUNCULARI

Seda Tosun (Bacım Sultan), Asuman Çakır (Hanım Ana), Rüzgar Aksoy (Miniberci Hasan), Mehmet Ali Tuncer (Boluluzade Ali Taygu), Ergun Taş (Subaşı Hasan), Ahmet Talay (Dülger Şahin), Sedat Erdiş (Demirci Bayram), Atilla Kılıç (derviş), Umut Tanyolu (Yunus Güyende), Birand Tunca (Derviş Çağrı Alaiyeli)