Gündem Yunus Emre 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzle

Yunus Emre 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzle

28.04.2016 - 09:04 | Son Güncellenme:

Televizyon dünyasının sevilen dizilerinden olan Yunus Emre'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. İzleyicinin merak ettiği soru Yunus Emre 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? oldu. Son bölümde ekrana kilitleyen Yunus Emre yeni bölüm fragman ve özeti haberimizde.

Yunus Emre 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İzle

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği senaryosunu Mehmet Bozdağ ve İsa Yıldız'ın yazdığı, Gökhan Atalay,Payidar Tüfekçioğlu ve Baran Akbulut gibi isimlerin rol aldığı televizyon dizisidir. İlk bölümü 18 Haziran 2015 tarihinde TRT 1'de yayınlandı.Sadece 2015 Ramazan ayı boyunca yayınlanan dizi 19 Ocak 2016 tarihinde ekranlara geri döndü.

Haberin Devamı

YUNUS EMRE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 41. Bölümünde Tapduk Emre, Kadı İlyas tarafından, büyücülük suçuyla yargılanır. Yalancı şahitlerin iftiralarıyla Kadı İlyas, Tapduk Emre’yi, suçlu bulur. Bu olay sonrasında, Yunus sarsılmıştır. Şahitlerin yalancılığından emin olan Yunus, yaptığı oyunla Tapduk Emre’yi aklamayı başarmıştır. Candaroğlu Argun Bey’in Tapduk Emre’ye yaptığı oyun, Yunus’un yardımıyla başarısız olmuştur. Bu durum Candaroğlu Argun Bey’i, son derece öfkelendirir. Yunus, Hoca Ahmet Yesevi dergâhı dervişleriyle karşılaşır. Bu dervişleri Tapduk Emre dergâhına getirir. Zahide, İsmail’i kullanarak, Yunus’a bir mektup yollar. Mektubu alan Yunus, buluşma yerine gider. Zahide, Yunus’a ilan-ı aşk eder. Yunus ise utancından bulunduğu yeri kaçarak, terk eder. Ancak onları, bir köylü gizlice dinlemektedir. Zahide konağa döner. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’ye nerede olduğunu sorar. Zahide ise kaçamak cevap verir. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’nin boğazını sıkar.

Haberin Devamı

Yunus Emre 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İzle

YUNUS EMRE DİZİSİ HAKKINDA

Anadolu'da Moğol istilaları baş gösterirken Yunus, Nallıhan'a kadı olarak atanır. Tapduk Emre Dergahına katılan Yunus, dervişlik yolunda ilerlemeye başlar. Ancak Molla Kasım tarafından çıkarılan bir dedikodu üzerine tekkeden gönderilir. Ancak kısa bir süre sonra tekrar geri gelir.

Oyuncu Roller Durumu
Gökhan Atalay Yunus Emre 1.Bölüm
Payidar Tüfekçioğlu Tapduk Emre 1.Bölüm
Mehmet Çepiç Ahi Mesud 1.Bölüm
Pelin Orhuner Bacım Sultan 1.Bölüm
Sedat Erdiş Demirci Bayram 1.Bölüm
Baran Akbulut Molla Kasım 1.Bölüm
Ergun Taş Subaşı Hasan 1.Bölüm
Murat Ercanlı Keçeci Azmi 1.Bölüm
Umut Tanyolu Yunus Guyende 1.Bölüm
Emrah Girgin Sarı Halil 4.Bölüm-6.Bölüm
Müge Uyar Kira 1.Bölüm
Rüzgar Aksoy Mimberci Hasan 4.Bölüm
Mehmet Ali Tuncer Boluluzade Ali Taygu 1.Bölüm

DİZİDE BARAN AKBULUT FARKI

Yunus Emre 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İzle

Baran Akbulut (d. 12 Nisan 1984, İstanbul) Türk oyuncu.

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümün`den mezun olarak eğitim hayatını tamamlamıştır. İlk Oyunculuk deneyimini Halid Ziya Uşakligil`in dizi film haline uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde şoför Beşir karakteri ile tanınmıştır. Birçok dizi ve sinema filminde rol alan Baran Akbulut oyunculuk konusunda kısa zamanda büyük bir yol almıştır.

Filmografi

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, TV dizisi - 2015
Yedi Güzel Adam, TV dizisi, 2014
Çanakkale 1915, sinema filmi, 2012
Son, TV dizisi, 2012
El Yazısı, sinema filmi, 2012
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (3. sezon), TV dizisi, 2012
Usta, sinema filmi, 2012
Aşk-ı Memnu, TV dizisi, 2008-09