Denizli YURT DIŞI OYLARIYLA MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN CAHİT ÖZKAN’IN MUTLULUĞU

YURT DIŞI OYLARIYLA MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN CAHİT ÖZKAN’IN MUTLULUĞU

03.11.2015 - 15:29 | Son Güncellenme:

.

YURT DIŞI OYLARIYLA MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN CAHİT ÖZKAN’IN MUTLULUĞU

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den 4. sıra adayı olan Cahit Özkan, yurt dışı oylarının eklenmesiyle milletvekili seçilmenin mutluluğunu yaşıyor.
1 Kasım seçimlerinde kıyasıya yarışın olduğu illerden biri de Denizli olmuştu. 7 haziran seçimlerinde 3 milletvekili çıkaran AK Parti, bu kez 4.sıraya genç avukat Cahit Özkan’ı koymuştu. Yoğun geçen çalışmaların ardından CHP’ye giden milletvekilliğini yurt dışı oyların eklenmesiyle alan Cahit Özkan Çardak ilçesinde vatandaşlarla buluştu.
Yurt dışında oy kullanan Türk vatandaşlarına teşekkür eden Özkan, “Sadece yurt dışı değil, Denizli genelindeki oylarımızda bizim durumumuzu netleştirmişti. Yurt dışı oyları, Allah’a şükür ki bizi 8 bin civarında öne geçirdi. Bize fazladan oy gelmiş oldu. Ben hem Denizli’de bize destek verenlere hem de yurtdışında bize teveccüh gösterenlere teşekkür ederim’’ dedi.
Yurtdışı seçmenlerinin çok önemli olduğunun bir kez daha anlaşıldığını kaydeden Özkan şunları söyledi:
"Türkiye’nin kalkınmasında büyük rol oynayan yurt dışındaki hemşehrilerimizin oy kullanmasını temin etmekte AK Parti hükümetlerinin katkısı ile oldu. Yurt dışında yaşayan ne kadar Türk vatandaşımız varsa, onların oy kullanmalarını sağlayarak milli iradeyi tam ve eksiksiz olarak sağladık. Sonuçtan çok memnunum. Bundan sonra ülkemizi güzel günler bekliyor."