Siyaset ‘Yüz binlerce bozkurt Afrin’e gitmeye hazır’

‘Yüz binlerce bozkurt Afrin’e gitmeye hazır’

07.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bozkurt işareti yapan askerlere tepki gösterip Afrin operasyonunu eleştirenlere, tepki gösterdi, yüz binlerce “bozkurt”un hazır beklediğini söyledi.

‘Yüz binlerce bozkurt Afrin’e gitmeye hazır’

MHP lideri Devlet Bahçeli, “Eğer, yeri gelirse ben de bir bozkurt gibi, en ön safta Afrin’e gider, gerekirse, bu vatana, bu millete taşıdığım canı seve seve feda ve hediye ederim. Bu da millete bir Devlet sözüdür” diye konuştu. Bahçeli, MHP’nin Meclis grup toplantısında özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

VEKİL MÜSVEDDELERİ: Teröristlere destek verenler, sınır il ve ilçelerimize isabet eden füzelere ne diyeceklerdir? Camilerimizi vuran alçaklar hala görmezden mi gelinecektir?

KAPISINA KİLİT VURUN: CHP, PYD’yi temize çıkarma, aklama arayışındadır. Tabipler Birliği isimli PYD/PKK paravan örgütü, savaş bir halk sağlığı sorunudur derken, vatana ihanet suçu işlemiştir. Bu ne kepazelik, nasıl bir satılmışlıktır? Tabipler Birliği Türk düşmanıdır, hekimlerin utancı, hekimliğin yüz karasıdır. Ve de derhal, çok acil, çok seri şekilde hakkında hukuki ve yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalıdır. Hem doktorum diyecekler, hem de katillerin safına girip sağlıktan bahsedecekler.

ANKARA’NIN NAMUSU: Afrin temizlenmezse, Kilis hedef, Hatay namlunun ucundadır. Arkasından Menbiç, Cizire, Kobani teröristlerden arındırılmazsa Şanlıurfa, Şırnak, Gaziantep, kısaca sınır il ve ilçelerimiz boyunca cereyan edecek kanlı döngü milli huzurumuzu yutacaktır. Afrin’de, Ankara’nın namusu müdafaa edilmektedir.

Haberin Devamı

FRANSA KENDİNE BAKSIN: Fransa Cumhurbaşkanı Zeytin Dalı Harekatı’nın bir işgale dönmesi durumunda, kendileri için büyük bir sorun oluşturacağını ileri sürmüştür. Türk milleti ile işgal kelimesi hiçbir zaman örtüşmemiştir. Fransa işgal ve işgalcilik konusunda fail arıyorsa, kendi geçmişini yoklaması yetecek, hatta fazla bile gelecektir. Türkiye, Afrin’de işgalci değildir.

ŞEHİR SAVAŞI: PYD’nin silahlı kanadı YPG, kırsal alanda doğrudan çatışmak yerine, teröristlerini Afrin merkeze konuşlandırıp sözde şehir savaşı için planlı hazırlık içindedir. Yerel halkı zırh olarak kullanmanın, masumların kanı üzerinden hesap yapmanın peşindedir... PKK/PYD, Afrin’in her yerine muhtemeldir ki bomba düzeneği yerleştirmiştir. Bu haliyle Afrin ya yıkılmalı, ya da teröristler ateşe verilmelidir.

KIZILELMA ÜLKÜDÜR: Bir gazeteci tankın üstündeki kahraman bir askerimize istikamet neresi diye sorduğunda, ‘Kızılelma’ cevabını alıyorsa, hamdolsun tarihi ülküler vicdanlarda kor gibi yanıyor demektir. ‘Kızılelma’yı duyunca yüzü asılanlar, korkuya kapılanlar, eli ayağına dolaşanlar pusuya yatmış omurgasızlardır. Kızılelma ülküdür, ülküsü ve ülkesi olmayanların anlaması imkansızdır.

Haberin Devamı

AFRİN’E GİDİN GÖRELİM: Bozkurt işareti yapan yiğitleri gazetede okuyup televizyonda görünce felç geçiren askeri veya siyasi malum çevreler neden korkmuşlardır? Şayet vatan ve millet müdafaasına bozkurt işareti yapan kahramanlardan başka gidecek varsa buyursun gitsin, önlerine geçen yok. Bozkurt işaretini görür görmez sırtı kedi gibi kabaranlar, kırmızı görmüş boğa gibi köpürenler sözüm sizedir; hadi teröristlerin üzerine korkusuzca gidin de görelim, size bile alkış tutalım.

DEVLET SÖZÜ: Bozkurtun önüne çıkmayı akıllarına bile getirmesinler. Bilinsin ki, Zeytin Dalı Harekatı’na bozkurt işareti yapa yapa dahil olacak yüzbinlerce bozkurt hazır beklemektedir. Eğer, yeri gelirse ben de bir Bozkurt gibi, en ön safta Afrin’e gider, gerekirse, ihtiyaç hasıl olursa bu vatana, bu millete taşıdığım canı seve seve feda ve hediye ederim. Bu da millete bir Devlet sözüdür.

Haberin Devamı