Yüz Gençleştirme İşlemleri

YÜZ GENÇLEŞTİRMEDE 2019 YILININ FAVORİ İŞLEMLERİ

Ameliyatsız yüz gençleştirme nasıl bir teknoloji ile uygulanır?

Sağlıklı ve güzel yaş almak için anti aging yöntemler sürekli gelişim göstermeye devam etmektedir. Teknoloji ile anti aging uygulamalarının bağlantısı çok eskilere dayanmaktadır. Günümüze kadar gelen onca farklı sistemler içerisinde en bilindik olan radyofrekans ve ultrason içeren uygulamaların sonuçları her daim kayda değer olmuş doğru hasta seçimi ve düzgün uygulama ile mükemmel sonuçlar ortaya çıkmıştır. Günümüzde gelinen son nokta ise aynı anda hem radyofrekans veya ultrason ile yapılan işlemlerdir.

Haberin Devamı

Cilt kalitesinin artması ve yeni bağ dokunun oluşabilmesi için kolajenlerin uyarılması gerekmektedir. Düzenli iletilen enerjiye bağlı olarak düzenli kolajen ve elastin artışı aynı zamanda yeni bağ doku oluşmaktadır. Bu işleme tam kat doku yenilenmesi diyebilmekteyiz.

Cildin göstermiş olduğu yenilenme sonunda cilt kalitesi artacak ve cilt de gözle görülür bir ışıltı oluşacaktır. Yüz gençleştirme işlemlerinde cihaz teknolojisi ile yapılan ve popüler olan diğer uygulamalar ise; radyofrekans, fokusluultrason, hybrid enerji, altın iğne radyofrekans, plazma enerjisi ve yeni nesil oksijen terapisi gibi işlemler de oldukça çok tercih edilmektedir.

Ciltte yarattığı etkiler nelerdir?

Ameliyatsız yüz gençleştirme uygulamaları saten yüz germe işlemi, radyofrekans, hybrid enerji, fokusluultrason, akustik dalga teknolojileri kullanılarak yapılıyor. Uygulama sonunda sıkı, gergin ve toparlanmış bir cilde sahip olunabiliyor. Uygulama sonunda cilt yeniden kollajen ile dolar. Oluşan yeni kollajen, deride kırışıklıklarda azalma, sıkılaşma, daha canlı bir deri görünümünü sağlar. Hangi cihazın tercih edileceği ise doktorun tecrübesi, hastanın beklentisi, yaşı ve yüzünün anatomisi ile deformitesine göre karar verilmektedir.

Ameliyatsız estetikte cihaz dışında ne tarz uygulamalar yapılmaktadır?

Yüz gençleştirme işlemleri arasında fibrocell, nem aşısı, kollajen aşısı, somon dna aşısı, gençlik aşısı, vitamin terapileri, ışık peeling, botoks, dolgu, mezoterapiler, prp, grp gibi işlemler de mevcuttur.

Haberin Devamı

Erkek ve kadınların tercih etme oranları nelerdir?

Özellikle bu tarz uygulamaları erkekler de çok fazla tercih etmektedirler. Çünkü genellikle erkekler dışarıdan anlaşılmayan, kimsenin fark etmediği uygulamaları, doğal görünen gençleştirme yöntemlerini tercih etmektedirler. Uygulama ile tamamen doğal ve cildin sıkılaştığı yüzler sağlamaktayız.

Uygulama sonrası geri dönüşler nasıl oluyor?

Uygun cilt, doğru anatomi ve doğru beklenti eğer doğru cihaz ile tedavi edilirse hasta memnuniyeti oldukça yüksektir.