Yüz germe ile 10 yaş gençleşmeniz mümkün..

Yüz germe ameliyatı sıkça uygulanan bir estetik prosedürdür ve sonuçları genellikle yüz güldürücüdür. Birçok farklı yöntemle, yüzün birçok farklı yerine uygulanabilmektedir.

Kısa kesilerle yapılan yüz gerdirme:Bu operasyon kırklı yaşlarındaki nispeten genç hastalar için uygundur. Yara izinin belli olma ihtimali oldukça azalmıştır. Çünkü bu operasyonla geleneksel yüz gerdirme ameliyatının aksine operasyon kesileri yalnızca kulağın önünden yapılır. Geleneksel yüz gerdirme operasyonuna göre iyileşme süresi daha kısadır. Ancak bu ameliyat ile yüzün alt kısmındaki sarkan cilt ve boyundaki sarkmalar düzeltilemeyebilir.

Haberin Devamı

Endoskopik yüz gerdirme:Bu da daha az sarkması olan daha genç hastalara yönelik bir operasyondur. Bu ameliyatta çok küçük kesilerden endoskop ile girilerek işlem gerçekleştirilir. Yatış gerektirmeyen bir prosedür olsa da bu operasyonda da sarkmış boyun cildine müdahale edilemez, yalnızca yanak sarkıklıkları için kullanılır.

İp ile yüz gerdirme:Bu prosedür cerrahi bir prosedür olarak sayılmayabilir. Minik dikişler cildi yukarı doğru gerdirmek için kullanılır. Dikişler atıldıkları yerde uzun süreli kalırlar, yüz gerginliğini sağlarlar. Hiçbir ameliyat kesisi yapılmaz, iz kalmaz ve iyileşme dönemi yoktur. Lokal anestezi altında yapılan bu operasyon 30’lu ve 40’lı yaşlarda, hafif sarkması olan hastalar için uygundur.

Klasik yüz gerdirme:Geleneksel yüz gerdirme operasyonu olarak da bilinen bu operasyon yüz gerdirme ameliyatlarının altın standardı olarak kabul edilir. Derin ve yüzeysel kırışıklıklar ve ciltteki sarkmalar bu ameliyat ile güvenli ve etkili bir şekilde düzeltilebilir. Bu operasyonda kesiler saç çizgisinden yapılır ve yüz derisi yukarı doğru gerdirilerek orta, alt yüz ve boyun germe işlemi yapılır. Fazla deri çıkarılır ve deri tekrar dikilir. Bu ameliyat 45 yaşın üzerinde olan ve ciddi sarkmaları olan hastalar için uygundur. İyileşme süresi diğer ameliyatlardan uzun olsa da etkileri daha uzun süre devam eder.

Sevgiyle,

www.guncelozturk.com

Estetik sırları için twitter:@BurunSanati

Haberin Devamı